Потрощена машина в кюветі. На Жмеринщині сталася смертельна автопригода

Потрощена машина в кюветі. На Жмеринщині сталася смертельна автопригода
  • Троє молодих людей потрапили в ДТП на Жмеринщині. Дівчина 17 років загинула на місці події. Двох хлопців, яким по 20 років — госпіталізували.

Автопригода трапилася вночі 1 жовтня на автодорозі Шаргород — Перепільчинці неподалік від села Плебанівка Жмеринського району. Про неї інформує Поліція Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, близько 24 години 20-річний водій автомобіля Audi, житель Копайгородської територіальної громади не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся, — зазначають у поліції. — Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 17-річна пасажирка, жителька Шаргородської територіальної громади загинула на місці події. 

Водій автомобіля та його 20-річний пасажир, житель села Каришків, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

У Якушинцях на дорозі, нагадаємо, зіткнулися рейсовий автобус та вантажний військовий автомобіль. Громадський транспорт сильно постраждав. Серед пасажирів є вісім потерпілих.

24 вересня жахлива автопригода трапилася на Могилів-Подільській трасі. Загинули два хлопці та молода дівчина. Розповідаємо деталі трагедії:

 

Читайте також:

З потрощеного «ВАЗу» рятувальники дістали трьох дорослих та однорічну дитину

На «зебрі» по Юності Hyundai збив 58-річного вінничанина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина

    нех..уй літати в 20 років на батьківських авто

    Читач04 reply Ірина

    По перше це було його авто, по друге ви не знаєте всієї ситуації. Це правда його ніяк не виправдовує, але не поспішайте з висновками не знаючи ситуації, в такому випадку краще тільки поспівчуваьт. Марінка вічна тобі пам'ять 🙏 Ми тебе ніколи не забудемо..

keyboard_arrow_up