Вісім пасажирів госпіталізували. У Якушинцях автобус зіткнувся з військовою вантажівкою

Вісім пасажирів госпіталізували. У Якушинцях автобус зіткнувся з військовою вантажівкою
стопкадри з відео
  • На дорозі зіткнулися рейсовий автобус та вантажний військовий автомобіль. Громадський транспорт сильно постраждав. Серед пасажирів є вісім потерпілих.

Автопригода сталася близько 18 години 22 вересня у Якушинцях. Відео з місця події у соцмережі Фейсбук опублікувала очевидиця.

Ми дізналися у відділі комунікацій поліції Вінницької області деталі ДТП.

Відео дня

— За попередньою інформацією слідства, 43-річний водій автобуса «Богдан», житель Літинської територіальної громади, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «МАЗ» під керуванням 41-річного водія, мешканця Хмельницької області, — зазначають у поліції. — Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автобуса та семеро його пасажирів, жителів Вінницького району, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні. Водій вантажного автомобіля не постраждав.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Призначили ряд експертиз.

Дівчина, яка опублікувала відео, під роликом написала, що водій у реанімації. Інші дописувачі відзначають, що у нього перелом ноги.

Також видно, що у салоні автобуса затисло чоловіка, який сидів збоку водія. Люди намагалися його вивільнити до приїзду швидкої.

21 вересня близько 21 години на проспекті Юності, нагадаємо, 22-річний водій автомобіля Hyundai, допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

 

Читайте також:

«Заробив» три адмінматеріали. На Київський п'яний водій вчинив ДТП

Уламки та пальне на дорозі. Під Вінницею перекинулася вантажівка з піском

Поліція, швидка та потерпілий на асфальті. На об'їзній чоловік вскочив під машину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Наталя Суслик

    Ясно , що водій автобуса був зайнятий - гроші за проїзд . От і зловив в ґаву і заїхав в зад авто . Військові швидко не їдуть , у них або люди в кузні , або щось везуть . І винен водій автобуса - дистанція повинна бути і увага , бо везе людей , а не дрова .
  • Інна Харкова

    🙏🙏🙏
  • Yuriy

    менше би пu3дів з пасажиром, такого би не сталось...
  • Елена Алимана

    🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up