Площа Гагаріна отримала «першість» за кількістю аварій з початку року

Площа Гагаріна отримала «першість» за кількістю аварій з початку року
Фото з архіву 20minut.ua. 26 червня 2017 року біля Універмагу велосипедист в’їхав у “ЗАЗ”
  • Патрульні поліцейські, у відповіді на наш запит, розповіли про місця найбільшої аварійності у межах міста;
  • Площа Гагаріна посіла у цьому «рейтингу» перше місце. З початку року там сталося 13 аварій. Вісім людей було травмовано;
  • Які ще є аварійні місця у нашому місті?

За дев’ять місяців 2017-го року у Вінниці поліцейські задокументували 1007 дорожньо-транспортних пригод.

З них 780, на щастя, обійшлися без потерпілих. А у 227 — були постраждалі. Загалом, травмувалася 271 людина.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Mitsubishi в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

У 17-ти аваріях були загиблі.

Відео дня

За майже аналогічний період минулого року (від 22 лютого — день запуску патрульної поліції у Вінниці) сталося 930 аварій.

Площа Гагаріна, де 22 червня змінили пріорітетність руху, зайняла перше місце у антирейтингу за кількістю аварій з початку року. У її межах сталося щонайменше 13 ДТП. У шести з них травмувалися вісім людей.

Читайте також:

Наступним аварійним місцем стало перехрестя вулиць Брацлавської та Замостянської (біля Прозорого офісу «Старе місто»). На цьому місці від початку року сталося вісім аварій. У трьох з них були постраждалі.


Фото Google

Читайте також:

Третім найаварійнішим місцем у цьому антирейтингу став виїзд на вулицю Київську між будинками 100 та 104 (неподалік магазину «АТБ»). Тут у п’ятьох з шести аварій були постраждалі.


Фото Google

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (57)
  • Юрий Бондарук

    Какому дэбилу и главное: ДЛЯ ЧЕГО, пришло в голову менять приоритет? ФАМИЛИЮ, мля, В СТУДИЮ!!! Имена хероев должны быть известны!
  • Aleksandr Berezovskyi

    Не нужно было менять приоритеты движение(поскольку проезд с хмельницкого шоссе усложнился, так как необходимо пропускать машины с двух сторон), необходимо было просто перед переходом поставить лежачего полицейского,  скорость бы снижали водители  которые которые двигались с хмельницкого шоссе при этом создавался бы коридор для проезда транспорта с Соборной.

    Anonymous reply Aleksandr Berezovskyi

    низзя на магистральных улицах применять элементы принудительного снижения скорости
  • Anonymous

    а как же изменения приоритетов, которое все расхваливали и говорили что аварийность снизится. а получилось как в анекдоте:

    Купила компания Мерседес завод АвтоВАЗ.

    Перенастроили производство, запускают конвейер...

    Бац! на выходе Жигули!



    Демонтируют оборудование, пригнали новое из Германии, установили,

    наладили, запускают.

    !!! снова Жигули!



    Увольняют нахер весь персонал завода, привозят работников из Германии,

    налаживают, проверяют, запускают.

    СЦУКО! На выходе вновь - Жигули!



    Около завода холм, на нём отдыхают главный инженер и директор завода

    (оба с приставкой "экс"). Смотрят на всё это.

    Инженер директору:

    - А я тебе говорил - место проклятое! А то всё "руки из жопы, руки из

    жопы"...
  • Vinn Kanzal

    Правила меняют под определенных людей)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up