ДТП на Гагаріна: зіткнулися «Фольксваген» та маршрутка №23А

ДТП на Гагаріна: зіткнулися «Фольксваген» та маршрутка №23А
Щоб не було заторів на площі Гагаріна маршрутку відвезли на Соборну.
  • Сьогодні, 21 серпня, на площі Гагаріна зіткнулися «Фольксваген» та маршрутка №23А
  • Аварія сталася через «незнання» нових пріоритетів руху
  • На щастя, у цій ДТП вдалося уникнути жертв

Аварія сталася близько 5-ої вечора. «Фольксваген» та маршрутка «Мерседес-Бенц», що їхала на Залізничний вокзал (№23А - авт.) не поділили дорогу. Сталося зіткнення, в якому найбільші ушкодження отримала приватна автівка: побиті задні двері та колесо зліва.

— Я повертала на Хмельницьке шосе, їхала з вулиці Пирогова. І тут в мене врізалася оця маршрутка! Одразу «вистрілили» подушки безпеки і зупинила авто. — розказує жінка, яка була за кермом «Фольксвагену».

Відео дня

З водієм маршрутки поспілкуватися не вдалося. Але за нього говорили його представники.

— Маршрут їхав з боку Хмельницького шосе. Водій їхав в бік Соборної на швидкості, бо мабуть ще не звик до нових пріоритетів руху. Взагалі, тут потрібен світлофор. Подивіться, який хаос! — розказали чоловіки, що представляли водія маршрутки.

Ззовні, «Мерседес-Бенц» постраждав значно менше, ніж приватна автівка: підбита фара, пом’ятий передній бампер та збитий номерний знак.

Інспектори патрульної поліції підтвердили, що ймовірна версія виникнення ДТП — це ненадання переваги в русі.

— Жінка за кермом «Фольксвагену» їхала з вулиці Пирогова та повертала наліво, на Хмельницьке шосе. Чоловік, що був за кермом маршрутного таксі, їхав з Хмельницького шосе в бік Соборної і не надав переваги в русі. Водії зараз домовляються між собою, чекаємо на їх рішення — буде європротокол чи будуть вирішувати відносини в суді, — пояснили патрульні.

Нагадаємо, що за перший місяць дії нових пріоритетів руху (діють з 1 липня — авт.) на площі Гагаріна сталося чотири ДТП. А у минулому році за цей же місяць сталася тільки одна аварія.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Yuri Sakhno

    Як в минулому році в липні місяці на площі Гагаріна могла бути 1 ДТП, якщо влітку минулого року на площі Гагаріна був величезний котлован? П'яний водій екскаватора не загальмував вчасно і впав разом з екскаватором у котлован?
  • Анонім

    Все водители неуки, и троллейбусов, и маршруток и такси!! Им сфеторв на каждом углу ставить! Люди, вы что на солнце перегрелись? Так ходите пешком и не пользуйтесь ими услугами! Чё вы ездите на их транспорте?! А когда на работу опаздываете, то готовы их в жопу целовать, что он вашу задницу с остановки забрал!

    "Без идиота не обойтись" слыхали такое? На 10 водителей один не умеет ездить, и этот один приходится на любое транспортное средство! И то что он за баранкой маршрутки, не говорит, что он не является первоклассным водителем и не опровергает это. Идиот может быть в любой машине!
  • Anonymous

    я тащусь от отмаза. водятел маршрутки проезжает эту площадь минимум 20 раз в день. и он не привык к новой приоритетности проезда. он хоть в туалет сам за всю свою жизнь привык сам ходить?
  • З.А.Глядач

    "«Мерседес-Бенц» постраждав значно менше, ніж приватна автівка"

    А ота маршрутка,невже вона державна? Чи,все-таки,теж приватна?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up