В'їзди у Вінницю закривають о 20.00. Залишають три пости з контролем

В'їзди у Вінницю закривають о 20.00. Залишають три пости з контролем
  • Водіям в’їхати у місто можна буде з київського, немирівського та хмельницького напрямків. 
  • Обмеження набирають чинності з 20.00 сьогодні, 28 березня.

Такі заходи запроваджують задля недопущення поширення коронавірусу. Про це у фейсбук повідомила Поліція Вінницької області.

— Звертаємося до громадян з проханням з порозумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних з карантинними заходами, обмежити своє пересування та без нагальної потреби залишатись вдома. Від цього залежить ваше життя та здоров’я, — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що на карантинних постах несуть службу правоохоронці, лікарі, бійці ДСНС та Нацгвардії.

Відео дня

У прес-службі поліції додають, що водіям та пасажирам робитимуть скринінг температури, а також проводитимуть дезінфекцію транспортних засобів.

В'їзди до міста обмежать сьогодні, 28 березня, з 20.00.

27 березня сайт 20minut.ua уже повідомляв про те, що в’їзд/виїзд будуть можливі лише з Немирівського, Київського і Хмельницького шосе. Ми посилалися на телеграм-канал «Вінниця. коронавірус», який є офіційним та верифікованим від Вінницької міськради. Однак, згодом цю інформацію у міськраді спростували. Як виявляється, такі мри все ж прийняли. Будьте до цього готові.

 

Читайте також:

Як отримати спецперепустку для проїзду в транспорті Вінниці. Інструкція

Транспорт Вінниці почне возити тільки працівників визначених підприємств

Сервіс «Uklon» безкоштовно возитиме лікарів на роботу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (81)
  • Сергей Шевчук

    Зі своїм карантином, скоро точно з голоду будем пухнути

    Logeximo company reply Сергей Шевчук

    щось не подобаеться во всем мире жопа пандемія все закрито а карантин я вважаю законно зробили и продлили теж.школота иди уроки роби и не фигню пиши.противно читать говно.и да дядь вась ти дурак или да потерпим якось в країні надзвичайна ситуація.виконуйте всі правила карантину и не мукайте в коментах від цього залежить наше життя та що буде далі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Аноним

    ВЫ вси в коментах истенные украинцы ни одной фамилии ни одного имени кто прывел УКРАИНУ к такому бардаку .По типу моя хата с краю .Правильно первый презыдент говорыть якый народ таке и руководство.Так шо нема чого репетуваты .ПОПРОБУЙТЕ  докажить обратне.
  • Валера Манжос

    Граныцю треба було на замок а Зара вже пиздець!???
  • Сергій Березюк

    складається таке враження що перекриті виїзди зупинять вірус. д у р н і при владі от і все
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up