На території Вінницької громади обмежили рух приватного транспорту

На території Вінницької громади обмежили рух приватного транспорту
  • Залишайтеся вдома — наразі це може зберегти ваше життя. Якщо виходите — майте при собі документи. Приватник транспортом краще не користуватися, ввели обмеження.

На території Вінницької громади у зв'язку з воєнним станом вводиться особливий безпековий режим та обмежується рух приватного автотранспорту. Про це інформує Вінницька міська рада.

— Просимо поставитись з розумінням, мати при собі завжди документи, що посвідчують особу та громадянство, — зазначають у повідомленні. — Це задля безпеки вінничан.

Що стосується пересування автотранспортом працівників критичної інфраструктури, а також усіх, хто задіяний в забезпеченні тероборони, то їм треба при собі мати:

Відео дня
  • документи, що посвідчують особу,
  • службове посвідчення.

Задля безпеки вінничан просять без нагальної потреби не користуватись приватними авто Вінничан просять без нагальної потреби не користуватись приватними авто: з метою безпеки та економії пального. А також – щоб не перевантажувати блокпости.

— Люди можуть пересуватись містом громадським транспортом, який працює згідно з графіком та відповідно до комендантської години з 7.00 до 22.00. Крім того часу, коли оголошується повітряна тривога, — зазначають у міськраді. — Нагадаємо, що працівники критичної інфраструктури та люди, задіяні в теробороні, при пересуванні автотранспортом повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, службове посвідчення. Відповідні безпекові заходи передбачені законодавством в умовах воєнного стану.

 

Читайте також: 

Третя ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Друга ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Перша ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Аліна Вінниця

    Розумієм.Підтримуєм
  • Владимир Федик

    За приватний транспорт зрозуміло.. Але проблема що треба в магазини виїзжджати...
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up