На Соборній у ДТП потрапив тролейбус, на Келецькій — трамвай

На Соборній у ДТП потрапив тролейбус, на Келецькій — трамвай
  • Сьогодні у Вінниці сталося дві аварії з громадським транспортом. Пасажири не постраждали.

Перша автопригода трапилась о 11.26 на перехресті вулиць Соборної та Князів Коріатовичів.

— Водій автомобіля Daewoo, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі тролейбусу, — розповідають у Ситуаційному центрі. — Внаслідок зіткнення обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, ніхто не постраждав, а водії вирішили усе шляхом цивільно-правових відносин.

Відео дня
v class="video-block">

Ще одна аварія трапилась на розі Келецької та Шевченка о 12 годині. Там водій автомобіля Renault, рухаючись заднім ходом в'їхав у трамвай. 

— Невдовзі до місця пригод прибули патрульні, — кажуть у Ситуаційному центрі. — Врешті решт, від допомоги поліції кермувальники відмовились та вирішили дану пригоду за згодою сторін.

 

Читайте також:

В Україні змінили термін самоізоляції для пацієнтів з ковід. Що варто знати?

На Пушкіна цьогоріч реставруватимуть унікальну садибу — особняк капітана Четкова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valerii Gnennyi

    У якому навчальному закладі навчали цих ,, горє,, водіїв ??!! , до речі, тролейбуса також... На дорозі існує правило.. ДДД!!! ,,ДАй  ДУРНЮ ДОрогу!!! Особливо коли в тебе за плечима пасажири, які довірили, тобі, ВОДІЙ!!!, своє життя. У кожній одиниці громадського транспорту,має бути камера спостереження за дорогою, цілодобово! А водіям, які зафіксували такі правопорушення на камеру, грошову премію від МІСЬКВИКОНКОМУ.

keyboard_arrow_up