Хто винен? На Соборній двоє на самокаті потрапили під колеса легковика

Хто винен? На Соборній двоє на самокаті потрапили під колеса легковика
  • Двоє людей на електросамокаті хотіли переїхати пішохідний перехід. На «зебрі» їх збила машина.

Автопригода трапилася 27 червня близько 18.20 на розі вулиць Соборної та Театральної. Відео моменту зіткнення сьогодні, 29 червня, опублікував Ситуаційний центр.

На нерегульованому пішохідному переході відбулось зіткнення між автомобілем Volkswagen та електросамокатом. 

У ролику видно, що на самокаті їхало двоє людей. Від удару вони попадали на землю, але швидко підвелися.

Відео дня

Дана автопригода викликала жваве обговорення вінничан. Більшість пише, що тут 100% вині люди на самокаті. Додають, що по місту так пересуваються багато мешканців, вони нахабно та швидко ганяють.

Також вінничани пишуть:

  • kristinka_7198:
    «По-перше, потрібно їхати по одному на самокаті, по-друге, потрібно переходити дорогу, а не перелітати тим більш на самокаті. На те і називають його пішохідним переходом, а не перелітним переходом. Нема слів».
  • brunette_boiko:
    «Самокати ці...вони взагалі не дивляться куди летять! Як з коляскою з дитиною гуляєш, можуть збити і оком не моргнуть. Я скоро їх буду збивати чимось з цих самокатів. Не вмієш їздити, ходи пішки».
  • ivanova__ira__:
    «Не знаю хто винен, але однозначно перед тим, як виїхати на такий перехід водій електросамоката має впевнитись, що це безпечно. І тим більш коли їх там двоє! Могли би і по кабіні отримати від водія авто».
  • vovan_shinkarenko:
    «Коли вже водіям дозволять проміняти грубу силу проти таких дятлів....(хотів написати по іншому, але ж попрохали без матюків). На днях їде чудо на велику по дорозі по 600-річчя біля ДСНС, роблю йому зауваження, що поруч велосипедна доріжка для нього, а він мені відповідає, що він нікому не заважає... А не дай Боже торкни його бампером, то клопоту наберешся».
  • foxmaksim:
    «Я б на місті водія ще б зробив би щоб платили за царапини на авто, а болт, щоб за ремонт самоката. Ато беруть, ламають і тд. На майбутнє може наука буде».
  • alicejones677:
    «Це самокату повезло, що машина почала тормозити за секунду до, а не вже з самокатом на капоті. Я так впевнено на своїх двох дорогу не перехожу, як вони на самокаті».

Подивіться і ви, як все було, та пишіть у коментарях вашу думку з приводу даної ДТП.

Дефіцит пального і високі ціни змушують людей пересідати на таксі, або користуватись прокатними сервісами самокатів і велосипедів. 

Журналіст 20minut.ua обрав єдиний маршрут від Замостя до центру Вінниці. І перевірив, на чому їхати дешевше, а десь навіть і швидше. Детальніше у матеріалі: Велосипед, самокат, таксі: на чому швидше та дешевше пересуватися Вінницею?

До речі у Вінниці є три сервіси для оренди електросамокатів через смартфон. Це E-wings, ECOS, Bolt. У матеріалі розповідаємо, яка ціна оренди двоколісного, переваги та недоліки кожного з цих сервісів.

Також лікар остеопат та кінезіолог Євгеній Парфенюк поділився про шкоду у користь самокатів для дітей. Деталі за посиланням.

 

Читайте також:

На Чорновола під колеса Ford потрапив чоловік на електросамокаті

У Гайсинському районі «ВАЗ» в'їхав у дерево. В салоні були діти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ден Ден

    Если бы водитель дал им пару подзатыльников, может бы они что-то поняли бы, а так в голове у них тырса
  • Анатолий Гордий

    набережная  рошен  вот  где  их  как  майских  жуков  носятся   стаями  хочется  взять  рогатку  и    ведь  там  пешеходная  зона  маленькие  дети  старики  и  последствия  могут  быть  печальные
  • Patricia Maya Maya

    Вам потрібен швидкий і надійний кредит під 2%? зв’яжіться з нами електронною поштою, якщо ваш кредит вимагає від 5000 до 500 000 $/€: [email protected]

  • Читач55

    Якщо дивитись на правила дорожнього руху то дівчата поправилася должні остоновитись і взяти самокат вруки і перевести там нема розмітки велосипедної дорожки .

keyboard_arrow_up