На Чорновола під колеса Ford потрапив чоловік на електросамокаті

На Чорновола під колеса Ford потрапив чоловік на електросамокаті
  • Чоловік на самокаті переїжджав дорогу по «зебрі», жінка на Ford  — повертала. Потерпілого водія самоката госпіталізували з травмами до лікарні.

Автопригода трапилася близько 18 години 28 червня на вулиці Чорновола. Про неї розповіла Поліція Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, зіткнення автомобіля Ford із електросамокатом, яким рухався потерпілий, відбулось на регульованому пішохідному переході під час виконання водійкою автівки маневру повороту на вулицю Громова, — розповідають у поліції. — За кермом транспортного засобу перебувала 24-річна вінничанка. Дівчина освідувана на стан сп’яніння, вона твереза.

В автопригоді постраждав 26-річний вінничанин, який керував самокатом.

Відео дня

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини даної ДТП. За даним фактом розпочали слідство.

— Шановні учасники дорожнього руху! Будьте уважними, не нехтуйте вимогами Правил дорожнього руху. Адже від кожного з Вас залежить життя та здоров’я інших людей, — зазначають у поліції.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анатолий Гордий

    вечером  на  набережную  рошен  нужно  выходить  в  шлеме  и  бронижелете   гоняют    как в  жопу  раненые  что  взрослые  бараны  что  малолетки  а  там  пешеходная  зона  куда  смотря   городские  власти
  • Ирина Ч

    На велосипеді та самокаті переїжджати пішохідний перехід не можна!!! Вчіть дітей та самі дотримуйтесь правил дорожнього руху! Бережіть себе та оточуючих людей!
  • Ирина Ч

    На цих самокатах не їздять, а летять по пішохідному переходу, вже не знаєш куди діватись від них, особливо старенькі люди, їх мало не збивають.. І пішоходи, і водії від них страждають. Була свідком, як мигало зелене світло, загорілось червоне і звідкись з'являється самокат і летить по пішоходу, мало під колеса не залетів!

    Самокат розганяється дуже швидко, це транспортний засіб, а правила дорожнього руху не знають!!!
  • Антон

    Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.



    Зрозуміло хто винен.

    Увы и Ах reply Антон

    Справедливості для: кожен учасник дорожнього руху , а не лише водій, повинен переконатися перед будь яким перестроюванням, маневром, зміною напрямку руху, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху

keyboard_arrow_up