ДТП на Келецькій: шукають свідків та двох водіїв, що були на місці події

ДТП на Келецькій: шукають свідків та двох водіїв, що були на місці події

Минулого тижня на Келецькій сталась автопригода за участі «Infiniti Q50» та автомобіля служби таксі «Chery Tiggo». Поліція шукає очевидців та свідків аварії.

Нагадаємо, в результаті даної ДТП, яка сталася на світанку 9 березня на Келецькій, дві автіки розбилися вщент. Водій таксі, 58-річний Олег Олексієнко, отримав важкі травми та зараз знаходиться в лікарні у критичному стані. На його порятунок збирають гроші. Дівчата-пасажирки машини Костянтина Писарчука отримали незначні травми, а сам він у перші дні після аварії лежав у стаціонарі під охороною.

Нині поліція просить відгукнутися свідків.

Відео дня

— В першу чергу, просимо відгукнутись водіїв темного позашляховика та таксі світлого кольору, які були на місці аварії та першими надавали допомогу потерпілим в аварії. Водій позашляховика під час аварії рухався вулицею Келецькою з боку вулиці 600-річчя та зупинився на стоянці поблизу заводу «Кристал». Водій другої автівки зупинився безпосередньо біля місця аварії та надавав допомогу її учасникам, — пише у фейсбук Поліція Вінницької області.

Свідків та очевидців просять повідомляти  про обставини цієї аварії за телефонами (097) 179-97-22, (067) 901-73-17, (097) 256-48-70 або 102.

Читайте також:

За водія Infiniti сплатили більше 153 тисяч застави і його звільнили з-під варти

«Не чіпайте мене»: свідок розповів про перші хвилини після ДТП біля Грошу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Толя

    "Дівчата-пасажирки машини Костянтина Писарчука отримали незначні травми.."
    Желтуха как всегда. С ним было два парня!

    Жора reply Толя

    Лехова  пишет со слов свидетеля, там был один чувак который  видел это все.Тем более у патрульных есть ведио регистраторы , они их носят на груди. Все видно, и все будет известно. Так шо нет смысла поднимать кипишь по поводу того,что там Лехова пишет...   А вообще  то что парни или девушки  не имеет значения, у каждого свои понятия....

    тв reply Жора

    скільки платять на 20мінут?
    До речі, а  чому мінут,а не хвилин?

    Толя reply Толя

    Марія ЛЄХОВА
    Проверяй хоть немного информацию перед тем, как писать что-то. Люди же читают и верят в "отсебятину". Это репортаж или сочинение?
  • Вася

    Оперативно.. А могли б через півроку.
    Уявляю, як ці недоучки листають підручник криміналистіки
    - Воване! ти диви! Що тут пишуть! Треба ж свідків допитати!
    - Тобто шукати у мешканців, що живуть поблизу?  Може хтось собаку гуляв, хтось на зупинці стояв?
    - Ти шо, Коляне! Це ж О-че-вид-ці! А нам потрібні сві-дки, що знають, що і як казати..
    - То ж звернемося до людей! Слава Україні!
  • Олекса

    У поліції вже є версія, що таксист летів заднім ходом на швидкості 200 км/год?

    боба reply Олекса

    шо ты там знаешь...!!!  ?   уже лепят версию что таксист был в драбадан пьяный, летел задним ходом по встречке, через дорогу переводила бабушку внучка и рядом была жучка, а уж наш герой Костик, который всю свою жизнь как вол пахал на заводе, что бы заработать на старенькую иномарочку с аукциона, увидев эту ситуацию, не жалее ни себя ни иномарки ни даже своих пасажиров, бросился как Гастелло в плохиша таксиста и предотвратил беду!  вот по этому вердикт его святейшества судьи таков:  героя отпустить! и немедля! ему же еще нужно канаты сталеросовые на оборон пром крутить! вот такие пироги)

    Жора reply Олекса

    Вот Юрик   был в клетке, а теперь главный прости господи прокурор... За деньги все можно сделать......

    Yulia Krivickaya reply Олекса

    И подлый забор пересекал двойную сплошную прямо перед бедным мальчиком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up