ДТП на Барському шосе: водій "Рено Логан" збив пішохода (ВІДЕО з місця)

ДТП на Барському шосе: водій "Рено Логан" збив пішохода (ВІДЕО з місця)

Вчора, 13 червня 2019 року, у Вінниці сталася аварія за участю пішохода. У поліції кажуть, що чоловік переходив дорогу у невстановленому місті.

— Водій автомобіля «Рено Логан», рухаючись по вулиці Барське шосе, допустив наїзд на пішохода. За попередніми даними слідства, чоловік перетинав проїжджу частину у невстановленому місті, — повідомляє журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Ірина Добровольска.

За її словами, потерпілому 29 років. Він житель Житомирської області.

Відомо, що чоловік отримав тілесні ушкодження та його відвезли у лікарню.

Відео дня

— Водія освідували на стан сп’яніння. Результати показали, що він був тверезий. Автівку забрали на штраф майданчик.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.

Нагадаємо, 16 жовтня 2018 року на сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Світлофор та пішохідний перехід на Барському Шосе».

Авторка Марія Шевчук просить в зв'язку з будівництвом нового житлового району встановити на трасі Барське шосе світлофор на зупинці Стельмаха та обмежити швидкість руху примусово до мінімальної лежачим поліцейськими.

— Для встановлення пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки типу «лежачий поліцейський» по Барському шосе відсутні нормативні підстави. 
Одночасно повідомляємо, що в районі перехрестя Барського шосе та вул. Келецької, за 350 м від зазначеного місця облаштовано регульований пішохідний перехід через Барське шосе, який забезпечує безпечний рух пішоходів через Барське шосе, —  відповіли у мерії на петицію.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (90)
  • Tanya Smetana

    Пишіть петицію- штрафувати пішоходів і для них кримінальну відповідальність на випадок спричинення аварії
  • Жора

    Пришел КОНЕЦ аферистам активистам которые проверяют бюджетные органы власти. Ля этого по конституции есть МВД, СБУ И ГПУ. Но аферисты, допустим некто Винничанка Юля(фамилию не будет называть , ее фамилия слишком известная) , вообщем Юля на деньги от комер бизнеса покпает дом, другие активисты едят в ресторанах устрицы, и отдыхают на островах. А простой участковый в МВД живет от зарплаты до зарплаты. Активисты работать не хотят , а создают Громадьске Обьеди ГО и проверяют бюджетные организации. А не ОХУеЛИ ВЫ ЧАСОМ ? читаем как взялись за аферистов.... Это только НАЧАЛО! https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2019/06/16/7218239/ ------------ По ссылке на фото белобрысый Шабунин аферист(миллионер)

  • Kat

    Даешь каждому пешеходу по автомобилю!
  • Інна Костик

    Що означає зробити « лежачий поліцейский»? Можливо не потрібно перебігати дорогу не там де потрібно??? Якщо на те вже пішло то в Вінниці кожних 10 метрів потрібні лежачі поліцейські, і те буде мало. В нас люди як хочуть так і ходять. Так жалко хлопця але ж всетаки.... Поки ми не навчимось поважати один одного то нічого нормального в цьому житті не буде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up