Електронні петиції: просять встановити світлофор у новому житловому районі

Електронні петиції: просять встановити світлофор у новому житловому районі

У Вінниці будують новий житловий район. Мешканці пропонують встановити на трасі Барське шосе світлофор.

Сьогодні, 16 жовтня 2018 року, на сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Світлофор та пішохідний перехід на Барському Шосе».

Авторка Марія Шевчук просить в зв'язку з будівництвом нового житлового району встановити на трасі Барське шосе світлофор на зупинці Стельмаха та обмежити швидкість руху примусово до мінімальної лежачим поліцейськими.

Станом на вівторок петицію підписали 11 осіб з 350 необхідних.

Відео дня

Звернення можна підтримати ТУТ.

Читайте також:

У Вінниці забудують новий "10 мікрорайон". Долучайтеся до обговорення

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марина Антоненко

    Де потрібно світлофор, так це навпроти Інфракону на Київській. Згори летять на повороті машині і не кожна ще й хоче тормозити перед нерегульованим  пішоходним переходом. Як стемніє взагалі лячно там переходити.
  • Катерина Паянок

    А давайте  уже вообще запретим машинам быть, еЗДиют тут целыми днями сил нету, на светАфор еще трати!ца.
  • Ольга Мацюк

    а фото далеко не стельмаха :)
  • Ivan Dyakov

    там знак 40. нахолеру лежачий?

    Ivan Dyakov reply Ivan Dyakov

    Саша Уманець ааа. точно. но интерестно какой дятел хочет лежачий полицейские на ТРАССЕ? :)

    Саша Уманець reply Ivan Dyakov

    знак 40 на келецікій. петиція про ще один світлофор по барському від вокзала до існуючого світлофора, я так зрозумів. а фоточка в матеріалі взагалі просто так =)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up