Електронні петиції: просять встановити світлофор у новому житловому районі

Електронні петиції: просять встановити світлофор у новому житловому районі

У Вінниці будують новий житловий район. Мешканці пропонують встановити на трасі Барське шосе світлофор.

Сьогодні, 16 жовтня 2018 року, на сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Світлофор та пішохідний перехід на Барському Шосе».

Авторка Марія Шевчук просить в зв'язку з будівництвом нового житлового району встановити на трасі Барське шосе світлофор на зупинці Стельмаха та обмежити швидкість руху примусово до мінімальної лежачим поліцейськими.

Станом на вівторок петицію підписали 11 осіб з 350 необхідних.

Відео дня

Звернення можна підтримати ТУТ.

Читайте також:

У Вінниці забудують новий "10 мікрорайон". Долучайтеся до обговорення

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марина Антоненко

    Де потрібно світлофор, так це навпроти Інфракону на Київській. Згори летять на повороті машині і не кожна ще й хоче тормозити перед нерегульованим  пішоходним переходом. Як стемніє взагалі лячно там переходити.
  • Катерина Паянок

    А давайте  уже вообще запретим машинам быть, еЗДиют тут целыми днями сил нету, на светАфор еще трати!ца.
  • Ольга Мацюк

    а фото далеко не стельмаха :)
  • Ivan Dyakov

    там знак 40. нахолеру лежачий?

    Ivan Dyakov reply Ivan Dyakov

    Саша Уманець ааа. точно. но интерестно какой дятел хочет лежачий полицейские на ТРАССЕ? :)

    Саша Уманець reply Ivan Dyakov

    знак 40 на келецікій. петиція про ще один світлофор по барському від вокзала до існуючого світлофора, я так зрозумів. а фоточка в матеріалі взагалі просто так =)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up