Через загострення ситуації у Вінниці змінюють графік руху громадського транспорту

Через загострення ситуації у Вінниці змінюють графік руху громадського транспорту
  • Задля економії електроенергії тимчасово буде змінено графік руху громадського транспорту у вечірній час.

У зв’язку з терористичними та цинічними атаками ворога по об’єктам критично важливої інфраструктури Вінниччини ситуація в енергетичній системі залишається складною, повідомляють у Вінницькій міській раді.

 

У зв’язку з цим було прийнято рішення раціонально скоротити випуск на лінію трамваїв та тролейбусів, враховуючи забезпечення перевезень та необхідність економії електроенергії. Тому для стабілізації ситуації у вечірні години з 17:00 до 22:00 збільшено інтервал руху електротранспорту.

Відео дня

«Це рішення було прийнято задля економії електроенергії, — зазначає директор департамент транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін. — Хочемо наголосити, що при цьому перевезення здійснюється до 23 години».

Новий графік руху пізніше буде відображений на сайті та у telegram-боті.

Нагадаємо, 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

російські війська бомблять Україну. Повідомлення про вибухи та роботу ППО надходять з різних областей. Енергетичні цілі на Вінниччині потрапили під обстріл ворога 

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

Читайте також:

Зранку здійснена атака на Ладижиську ТЕС: що відомо?

Обстріл ракетами і дронами-шахідами: хроніка подій у Вінницькій області 11 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up