Як добре ви пам'ятаєте, чого вчать у школі? Перевірте за допомогою тесту від 20minut.ua

Як добре ви пам'ятаєте, чого вчать у школі? Перевірте за допомогою тесту від 20minut.ua
Ілюстративне зображення: life.pravda.com.ua
  • У першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають вчителі.
  • Їхня щоденна праця без перебільшення заслуговує на повагу, а іноді й захват: з року в рік вони навчають нові покоління дітей, дивують їх і шукають творчий підхід до викладання не завжди творчих дисциплін.
  • У День вчителя редакція 20minut.ua підготувала тест, аби кожен зміг перевірити, що саме він запам'ятав зі шкільної програми.

За час навчання у школі кожному учневі доводиться опанувати десяток предметів і сотні тем. І це справді не просте завдання. Найбільше таланить тим, кого супроводжують і підтримують мудрі наставники й справжні товариші в одному обличчі — шкільні вчителі.

Напевно, кожен може пригадати свого улюбленого вчителя і його уроки. Бо часто саме від педагога залежить, який зрештою урок запам'ятається на все життя, а який шкільний предмет зацікавить на стільки, щоб згодом перетворитись на професію.

Спеціально до Дня вчителя редакція 20minut.ua підготувала тест з питаннями зі шкільної програми, щоб кожен зміг пригадати, чого ж навчають у школі, ще раз із вдячністю згадати педагогів і переконатись, що отримувати нові знання (або пригадувати старі) ніколи не пізно!

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

 

 

Читайте також:

Знову в школу! Перевірте за допомогою нашого тесту, що ви пам'ятаєте зі шкільної програми

Якою є Вінниця на смак? Перевірте свої знання у гастрономічному тесті від 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Поліщук

    В якій школі!?

keyboard_arrow_up