Знову в школу! Перевірте за допомогою нашого тесту, що ви пам'ятаєте зі шкільної програми

Знову в школу! Перевірте за допомогою нашого тесту, що ви пам'ятаєте зі шкільної програми
  • Уже цієї середи для тисячі дітей прозвучить перший шкільний дзвінок у новому навчальному році. 
  • І поки учні прощаються з останніми літніми днями й готуються повернутись за парти, дорослі можуть трішки поностальгувати й пригадати, чого саме вчать у школі.

Шкільні роки багато людей називають одним із кращих періодів свого життя. Для них це спогади про дитячу безтурботність, дружбу, закоханість, шкільні дискотеки, найсмачніші булочки з їдальні  й, звичайно, перше знайомство з барвами цього дивного дорослого світу.

Та попри всю романтику, навчання частіше асоціюється з величезною кількістю домашніх завдань, постійними контрольними й лабораторними, читанням і конспектуванням, а також вічними питаннями: «навіщо мені ці знання взагалі потрібні» та «коли ж я нарешті скористаюсь тими логарифмами/амфібрахіями/дифузіями/беккерелями (потрібне підкреслити) у повсякденному житті». І як показує практика, скористатись ними особливої нагоди не випадає, якщо ж це не пов'язано безпосередньо з подальшою роботою. А тому чимало знань зі шкільних підручників з роками просто забуваються.  

То ж напередодні Дня знань редакція 20minut.ua підготувала невеликий тест, аби кожен зміг перевірити, що зі шкільної програми досі пам'ятає, а що варто було б повторити чи вивчити заново.

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

 

 

Читайте також:

Пацьорки чи катрага? Продовжуємо вивчати діалектизми Вінниччини з тестом від 20minut.ua

А що ви знаєте про спортивну історію Вінниці? Перевірте за допомогою тесту від 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up