Правда чи міф? Перевірте, що ви знаєте про вакцинацію від коронавірусу (ТЕСТ)

Правда чи міф? Перевірте, що ви знаєте про вакцинацію від коронавірусу (ТЕСТ)
фото: «Слово і діло»
  • У Вінницькій області щодня збільшується кількість хворих на коронавірус, лікарі говорять, що скоро розпочнеться нова хвиля пандемії. І єдиний вихід зупинити це — вакцинуватися. 
  • Навколо вакцинації витає багато міфів, пройдіть наш тест і перевірте, чи раптом ви в них не вірите. 

Ми щодня пишемо про статистику захворюваності на коронавірус. Станом на 29 жовтня всіма лабораторіями області зареєстрували 588 підтверджених випадків захворювання. За одну добу зафіксували 20 смертей від коронавірусу. Для того, аби зменшити кількість хворих на коронавірус — потрібно вакцинуватися.

Нагадаємо, вакцинація в Україні розпочалась 24 лютого цього року, наразі у нашій області вакциновано двома дозами 280 тисяч. Лікарі в той самий час констатують, що вакцинація допомагає легше переносити хворобу, і більшість пацієнтів в реанімаціях — не вакциновані. 

Наразі, як зазначає МОЗ, всі охочі можуть вакцинуватись у найближчому пункті щеплень чи центрі масової вакцинації. Щеплення — добровільні й безоплатні. 

Відео дня

Ось ТУТ можна дізнатися адреси всіх пунктів щеплень.

Навколо вакцинації є багато міфів, хибних припущень та недовіри. Пройдіть наш тест, і дізнаєтеся, чи все ви правильно знаєте про вакцинацію. 

Читайте також: 

Чи будемо робити третю дозу вакцини проти коронавірусу? Розбираємося у ситуації

«Не лікуйте дітей у шаманів» Лікар-ортопед про дитячу поставу та як її виправити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)

keyboard_arrow_up