Безкоштовно ставлять бійців на ноги. Про підприємство «Ортопедсервісцентр», яке підтримує ЗСУ

Безкоштовно ставлять бійців на ноги. Про підприємство «Ортопедсервісцентр», яке підтримує ЗСУ
«Ортопедсервісцентр» взяв на себе матеріальні витрати з реабілітації та виготовленню навчально-тренувальних протезів для бійців ЗСУ
  • З початку жовтня стартував конкурс «Народний бренд 2022».
  • Цьогоріч він змінює свій формат на благодійний, але продовжує працювати разом з усією країною задля перемоги.
  • В рамках проекту розповідаємо про підприємства Вінниці, які безкоштовно допомагають ЗСУ.

З початку повномасштабної війни вінницькі підприємства та компанії активно допомагають ЗСУ — як значними фінансовими внесками, так і іншими ресурсами. Деякі бізнеси перерахували мільйони гривень на потреби армії. Хтось своїми справами допомагає бійцям.

В рамках проекту «Народний бренд 2022» ми розповідаємо про локальний бізнес, вінницькі підприємства та компанії, які допомагають ЗСУ. В цій публікації — про «Ортопедсервісцентр», який в прямому сенсі ставить поранених бійців на ноги.

Повертають бійцям жагу до життя

«Ортопедсервісцентр» — це європейського рівня центр протезування та реабілітації з виготовлення надсучасних мобільних протезів, який працює у Вінниці. В умовах повномасштабної війни колектив підприємства не припиняв свою діяльність, а ще завзятіше працює щодня. Адже на сьогоднішній день, основними пацієнтами підприємства є військові з пораненнями, які призвели до втрати кінцівки на фронті.

Відео дня
«Ортопедсервісцентр» — європейського рівня центр протезування та реабілітації 

Аби віддячити воїнам за їхній мужній подвиг, підприємство повністю взяло на себе матеріальні витрати з реабілітації, проживання, харчування та виготовлення навчально-тренувальних протезів. Ініціатором цього став директор Сергій Юзвак.

— Війна суттєво змінила режим роботи всіх українських підприємств, і наше — не виняток, — говорить директор підприємства «Ортопедсервісцентр». — Маємо велику завантаженість, бо дуже багато приходить хлопців після поранень, з втратами кінцівок. Мусимо забезпечити їх протезно-ортопедичними виробами.

«Буває, що хлопці одразу кажуть: «Давайте нам протез і ми знову підемо захищати Україну»

За словами Сергія Юзвака, вітчизняне протезування вже давно вийшло на високий рівень. Зокрема, завдяки використанню високоякісних комплектуючих іноземного виробництва.

В арсеналі підприємства зосереджені всі технології світу — якісні матеріали з Німеччини, Канади та Японії. А професійна команда майстрів та реабілітологів готова сумлінно працювати для героїв України.

— Наші фахівці неодноразово проходили навчання від представників провідних іноземних компаній, які виробляють такі комплектуючі, — додає керівник компанії. — Підвищували свої навички, отримали відповідні сертифікати. Тому можу з впевненістю сказати, що в Україні протезування вже давно вийшло на європейський рівень.

За словами керівника «Ортопедсервісцентру» Сергія Юзвака, в арсеналі підприємства зосереджені всі технології світу — якісні матеріали з Німеччини, Канади та Японії

Директор підприємства пояснив, якого рівня мобільності протезно-ортопедичні вироби потрібні нині українським військовим.

— Свого часу ми консультувались із фахівцями з вінницького військового госпіталю, і вони радили нам обов'язково використовувати для військових протези четвертого рівня мобільності. Пацієнт з цим ступенем мобільності практично повністю відповідає здоровій людині. Адже після отримання протезу вони знову йдуть на комісію, де визначається їх здатність до подальшої служби. А буває, що хлопці одразу кажуть: «Давайте нам протез і ми знову підемо захищати Україну».

Сергій Юзвак наголошує, що навіть, якщо боєць не зможе далі боронити країну на передовій, йому треба буде обов'язково налагоджувати повноцінне подальше життя.

— Нині підприємство, не чекаючи поки повною мірою запрацює механізм державної компенсації, самостійно «поклало на свої плечі» всі матеріальні витрати по утриманню, проживанню, харчуванню та виготовленню навчально-тренувальних протезів для наших захисників, — каже Юзвак. — Передусім йдеться про безкоштовну реабілітацію за допомогою професійного, медичного обладнання, комфортне проживання та якісне харчування. Робимо усе, щоб не втрачаючи часу дати нашим воїнам можливість якомога швидше пройти фізичну реабілітацію, а також підтримати їх психологічно, повернути жагу до життя.

Безкоштовні послуги «Ортопедсервісцентру» 

«Ортопедсервісцентр» працює з 2010 року для надання послуг людям з обмеженими можливостями. Пріоритетним напрямком діяльності підприємства є безкоштовне забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, дітей віком до 18 років, а також ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і ветеранів державної пожежної охорони, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення протезно-ортопедичними виробами (ТЗР) за їх індивідуальною заявкою. 

«Ортопедсервісцентр» оснащене професійним медичним обладнанням та умовами комфортного перебування пацієнтів з урахуванням мульти комплексного підходу фахівців високої кваліфікації.

На базі приватного підприємства працює магазин «Ортопедія», де можна придбати: бандажі, корсети, компресійні вироби, абдукційні пристрої, ортопедичне взуття, устілки, засоби реабілітації.

 Метою «Ортопедсервісцентру» є повернення людей до здорового способу життя

Метою «Ортопедсервісцентру»  є забезпечення людей якісними та високофункціональними виробами для повернення їх до здорового способу життя. І не втрачаючи патріотичний дух, підприємство робить все можливе, щоб наша відважна і завзята молодь знову розквітала і працювала на благо рідної держави задля перемоги. 

Всім небайдужим, хто хоче допомогти підприємству коштами, аби поставити на ноги поранених бійців ЗСУ, може звернутися до заступника директора підприємства Ольги Слоквич за телефоном +38096 7271781.

«Народний бренд» для ЗСУ

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 21-річна історія і традиція, що сильніші за ворога. Визначення найкращих цьогоріч буде проходити у п'яти містах нашої країни: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький та Чернівці.

Підтримати локальні компанії і висловити їм свою довіру та вдячність можна, проголосувавши https://top20.ua/vn/brand.

Аби наблизити перемогу України, ми засновуємо благодійний фонд на чолі з редакцією RIA/«20 хвилин» та головним редактором Вадимом Павловим. Від початку війни він працює на підтримку вінницьких військових на передовій. 

Редакція RIA/«20 хвилин» та головний редактор Вадим Павлов від початку війни працюють на підтримку вінницьких військових на передовій

За цей час волонтери фонду придбали та передали три позашляховики, виготовили кілька сотень бронежилетів. Наші хлопці на Сході і Півдні країни, від Херсону до Донбасу безкоштовно отримали цей захист. Також власними зусиллями фонд забезпечив підрозділи раціями, тепловізорами, одягом та іншою військовою амуніцією.

Всі учасники конкурсу «Народний бренд» цьогоріч зможуть доєднатись і задонатити будь-яку суму. А ми в свою чергу за ці кошти закупимо необхідні речі для бійців ЗСУ. Наша ціль: 100 000 гривень. Ми обов’язково розповімо, як і кому ці внески допоможуть. 

 

Читайте також:

У Вінниці стартує конкурс «Народний бренд 2022». Як долучитися підприємцям?

Усі зірки на «Народному бренді». У Вінниці відбулося вручення нагород переможцям конкурсу

Коментарі

keyboard_arrow_up