Стартував «Народний бренд 2023» — конкурс для визначення кращих у Вінниці. Як стати учасником?

Стартував «Народний бренд 2023» — конкурс для визначення кращих у Вінниці. Як стати учасником?
  • З 2-го жовтня розпочався конкурс «Народний бренд 2023», який продовжує визначати кращих серед кращих і працювати разом з усією країною.
  • Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу Вінниці, встигніть стати його учасником.
  • Розповідаємо, що для цього потрібно, як буде проходити голосування і визначення переможців.

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 20-річна історія і традиції, що сильніші за ворога. Тому, навіть під час війни він відбудеться вдруге, щоправда, з деякими змінами.  Визначення найкращих цьогоріч буде проходити у п'яти містах нашої країни: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький та Чернівці.

Тож, якщо ви представник вінницького бізнесу, встигніть стати його учасником. Взяти участь в конкурсі можуть лише ті бренди, які фізично знаходяться у Вінниці, а голосувати за кращий локальний бізнес також лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, щоб люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються. 

Відео дня

«Народний Бренд» — це частина бізнес-культури міста Вінниці,— каже Олег Горобець, генеральний директор RIA Media. — Ми вирішили провести голосування попри війну, щоб показати всім і, найперше, відчути самим, що ми живемо, працюємо, йдемо вперед. Ворог не зміг відняти те, що нам важливе. Але пріоритет номер один сьогодні — допомога фронту. Ми використали «Народний Бренд» як можливість звернутись до вінничан. Також під час двох місяців голосування ми будемо багато розповідати на сторінках RІА та сайту «20 хвилин» про наш місцевий бізнес — його боротьбу та благодійність.

Найкраще слово, щоб описати теперішній настрій — Незламність. Підприємці не знають, які випробування доля підготувала для них в майбутньому, але вони точно не здадуться, точно будуть боротись за справу свого життя. Ці люди непереможні!

Як стати учасником? 

Голосування триває два місяці — з 2 жовтня до 30 листопада 2023 року. Список учасників «Народного Бренду» може доповнюватись протягом усього періоду голосування.

Для того, щоб потрапити у цей список вам потрібно відповідати лише трьом простим критеріям: 

  • бути бізнесом у Вінниці;
  • вид вашої діяльності має відповідати номінаціям конкурсу;
  • ви маєте бути в каталозі ТОП 20.

Одна компанія може бути представлена лише у одній номінації. У 2022-му році, наприклад, в «Народному бренді» взяли участь понад три з половиною тисячі вінницьких компаній. Якщо вашої компанії немає у каталозі ТОП 20 або у відповідній номінації, ви можете залишити заявку:

  • за номером телефону (098) 561 22 21 
  • написавши на пошту [email protected]   

Ознайомитись з номінаціями, за якими відбувається голосування, можна на сайті top20.ua/vn/brand.

Як проходить голосування?

Задля чесності — один користувач може проголосувати лише раз.  За фальсифікацію у конкурсі Організатор може дискваліфікувати компанію.

Система голосування у «Народному бренді» проста і максимально об‘єктивна. На сайті top20.ua/vn/brand є категорії, у яких кожен житель може знайти свої улюблені бренди. Віддати голос теж дуже просто:

  • Почніть голосування на сайті з будь-якої номінації. Знайдіть бренд, за який ви хочете віддати свій голос, натисніть кнопку «Проголосувати»;
  • Продовжуйте обирати найкращих, поки не проголосуєте як мінімум в 10-ти номінаціях;
  • Авторизуйтесь по телефону та введіть код на сайті, продиктований автовідповідачем;
  • Розкажіть своїм друзям про «Народний бренд» в соцмережах.

Якщо ви вже почали голосування, але не встигли закінчити, то інформація про вас зберігається. Ви можете продовжити голосування в будь-який зручний час. Проголосувати ви можете лише один раз. В минулі роки у Вінниці за бренди голосували понад 20 тисяч людей. 

Організатор конкурсу має право скасувати голоси, якщо є ознаки неправдивості:

  • повторне голосування з одного пристрою навіть різними людьми вважаються недійсними і голоси будуть видалені;
  • голоси з інших країн;
  • велику кількість голосів з однієї IP адреси з малим інтервалом часу;
  • голоси куплені за допомогою сервісів накрутки;
  • за фальсифікацію у конкурсі організатор може дискваліфікувати компанію.

Традиційно за результатами голосів вінничан на сайті top20.ua й визначатимуться переможці. Відбудеться це на початку грудня. Система голосування прозора та проста. Слідкувати за ходом голосування кожен може на сторінці результатів. Вони оновлюватимуться щодня, починаючи з третього жовтня. 

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Детальніше ознайомитися з правилами можна тут. Все просто — «Ти обираєш — ТОП 20 нагороджує!».

Vip-партнер конкурсу «Народний бренд 2023»


Читайте також:

Сміливість будувати майбутнє: відбулася церемонія нагородження конкурсу «Народний бренд 2022»

«Зараз ми всі один за одного». Як вінницькі заклади відпочинку підтримують ЗСУ

Безкоштовно ставлять бійців на ноги. Про підприємство «Ортопедсервісцентр», яке підтримує ЗСУ

Коментарі

keyboard_arrow_up