Смартфон і девайси. Учасники голосування в «Народному бренді» отримали свої призи

Смартфон і девайси. Учасники голосування в «Народному бренді» отримали свої призи
Іван Іванченко та Богдан Доценко отримали подарунки від RIA
  • Серед учасників голосування в «Народному бренді» від корпорації RIA та сайту top20.ua розіграли смартфон і інші подарунки. 
  • Сьогодні, 16 грудня, в офіс компанії завітали переможці, щоб забрати свої призи.

Протягом жовтня-листопада на сайті top20.ua проходило онлайн голосування за кращих у конкурсі «Народний бренд». Серед учасників голосування, а їх в цьому році була рекордна кількість — понад 30 тисяч вінничан, розігрували смартфон і девайси.

Під час урочистого вручення нагород найкращим компаніям конкурсу визначили й переможців серед учасників голосування.

Марина Загоруйко та Вадим Буржуй повідомили переможцям про їх подарунки

При голосування на сайті top20.ua вінничани вказували номер мобільного телефону і робили репост на Фейсбуці. Під час нагородження переможців «Народного бренду», за допомогою сервісу рондомного вибору, визначили номери телефонів, за якими на святі телефонували ведучі Ольга Сольвар та Вадим Буржуй. 

Відео дня

Від корпорації RIA та сайту top20.ua троє щасливчиків виграли смартфон, блютуз навушники та колонку. Сьогодні,16 грудня, в офіс компанії завітали двоє вінничан, щоб забрати свої призи.

Іван Іванченко за голосування в «Народному бренді» отримав навушники

— Голосую десь біля 15-ти років, — розповідає переможець розіграшу Іван Іванченко. — Минулі голоси віддавав за компанію «Преміум Моторс», в якій працював і яка п'ять разів отримувала перше місце. Зараз працюю на «Бош Сервіс Автодром», в цьому році теж голосував — і ось виграв блютуз навушники. Вдячний корпорації RІА за можливість голосувати і отримувати подарунки. 

Богдан Доценко за голосування в «Народному бренді» отримав смартфон

— Беру участь в голосуванні «Народного бренду» третій рік поспіль, — розповідає вінничанин Богдан Доценко. — Голосую щороку за свою дружину-фотографа, а також за компанії, які подобаються. Думаю, що ідея дуже цікава і крута. Суспільне визнання дуже важливе для компаній, тому будемо долучатися. Беріть участь в розіграшах, підтримуйте улюблені компанії, вигравайте призи. Я, наприклад, виграв смартфон.

Фотозвіт з церемонії нагородження переможців конкурсу «Народний бренд 2021» за посиланням.

 

Читайте також:

Усі зірки на «Народному бренді». У Вінниці відбулося вручення нагород переможцям конкурсу

Кращі серед кращих. «Народний бренд» розповідає про успішні компанії, підбиває підсумки голосування

Коментарі

keyboard_arrow_up