«Народний Бренд 2020»: як пройшло вручення нагород переможцям

«Народний Бренд 2020»: як пройшло вручення нагород переможцям
  • Вже 19 років поспіль ми разом з вами вибираємо найкращі компанії у нашому місті, і традиційно відкриваємо сезон різдвяно-новорічних свят урочистою церемонією нагородження тих, хто отримали найбільшу довіру і прихильність вінничан.

  • Цей рік не став винятком, але через пандемію ми змінили формат проведення свята. Замість звичної церемонії — провели лише урочисте нагородження, поділивши прихід учасників погодинно. 

  • Ввечері 8-9 грудня представники компаній повернулися додому зі своїми «Золотими Ніками», символом перемоги у «Народному Бренді». 

Впродовж жовтня-листопада на сайті brand.top20.ua точилася боротьба за перемогу у голосуванні. Щороку в конкурсі беруть участь сотні компаній, починаючи від нещодавно заснованих і до тих, хто неодноразово виправдовував довіру клієнтів. У Вінниці в цьому році за звання найкращого змагалися 3 908 компаній, і за своїх улюбленців проголосували 22 775 вінничан. 

Серед майже чотирьох тисяч компаній, вінничани обрали 183 переможців, а RІА нагородила їх почесними відзнаками. Приймав кращих вінницьких підприємців ресторан «T-Bone» — новий заклад нашого міста. Родзинка цього ресторану — мангал-столи, на яких кожен з гостей може самостійно приготувати стейк, спробувавши себе у ролі кухаря. 

Нагородження тривало кілька годин, усі переможці попередньо реєструвалися на зручну для них годину. Тому під час самого вручення «Золотих Нік» у святковій залі одночасно було щонайбільше двадцять представників компаній-переможців. 

Відео дня

Після вручення нагород шеф-кухар ресторану Олександр Шурінов провів для присутніх майстер-клас, під час якого поділився з гостями своїми секретами приготування смачних страв. Під час майстер-класу гості підходили до шеф-кухаря, цікавились деталями приготування страв і знімали на відео процес готування.

Генеральний директор RIA Медіа Олег Горобець: «Коли ви тут, на врученні нагород «Народний бренд», це означає, що ви пройшли цей складний 2020 рік з честю, гідністю та успіхом. Нехай ваші бренди розвиваються і все більше людей про вас знають та довіряють»

«Ми хочемо подякувати кожній людині, яка віддала за нас свій голос. Наше друге місце означає, що ми працюємо у правильному напрямку і люди нам довіряють», — власники інтернет провайдера HomeNet. 

Генеральним партнером конкурсу був суші-бар Yama. Директор закладу Іван Горобець: «Ми стараємося бути кращими кожен день, і дякую всім нашим гостям за те, що вони підтримують нас навіть у важкий період пандемії». 

Це «Золоті Ніки», які впродовж двох днів нагородження знайшли своїх щасливих власників. 

Партнером «Народного бренду» виступила також мережа навчальних центрів школи «Гарант». Її директорка Вікторія Гоголь до переможців: «Всіх вітаю з нагородами. Будьмо щасливі та успішні».

У закладі обладнали фотолокацію, де кожен міг зробити світлини на пам'ять. 

На фото колектив ресторану «T-Bone», який приймав переможців «Народного бренду». 

«Перемога у «Народному бренді» означає, що людям дійсно до душі наша робота. Ми раді, що нам вдалось навіть під час карантину тримати планку, і перемогти з великим відривом», — власниця весільного салону «Княжна», який зайняв перше місце у своїй категорії. 

Ведуча «Народного Бренду» Ольга Сольвар вже третій рік поспіль проводить церемонію вручення нагород найкращим компаніям. 

«Приємно, коли вінничани цінують роботу, яку ти робиш щодня. І те, що ми не перший рік перемагаємо у «Народному бренді» — це ознака довіри і поштовх до того, щоб й надалі розвиватися», — директор «Альтамедики» Богдан Шевня. 

Фотозвіт https://photos.app.goo.gl/kwSU5SYMzrdRNG9L7

Читайте також:

«Завойовуємо серця оригінальністю»: три історії успіху вінницьких підприємців

«Всі наші клієнти йдуть від нас щасливими»: три історії вінницьких жінок-підприємниць

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up