Вже 19 років поспіль ми разом з вами вибираємо найкращі компанії у нашому місті, і традиційно відкриваємо сезон різдвяно-новорічних свят урочистою церемонією нагородження тих, хто отримали найбільшу довіру і прихильність вінничан.
Цей рік не став винятком, але через пандемію ми змінили формат проведення свята. Замість звичної церемонії — провели лише урочисте нагородження, поділивши прихід учасників погодинно.
Ввечері 8-9 грудня представники компаній повернулися додому зі своїми «Золотими Ніками», символом перемоги у «Народному Бренді».
Впродовж жовтня-листопада на сайті brand.top20.ua точилася боротьба за перемогу у голосуванні. Щороку в конкурсі беруть участь сотні компаній, починаючи від нещодавно заснованих і до тих, хто неодноразово виправдовував довіру клієнтів. У Вінниці в цьому році за звання найкращого змагалися 3 908 компаній, і за своїх улюбленців проголосували 22 775 вінничан.
Серед майже чотирьох тисяч компаній, вінничани обрали 183 переможців, а RІА нагородила їх почесними відзнаками. Приймав кращих вінницьких підприємців ресторан «T-Bone» — новий заклад нашого міста. Родзинка цього ресторану — мангал-столи, на яких кожен з гостей може самостійно приготувати стейк, спробувавши себе у ролі кухаря.
Нагородження тривало кілька годин, усі переможці попередньо реєструвалися на зручну для них годину. Тому під час самого вручення «Золотих Нік» у святковій залі одночасно було щонайбільше двадцять представників компаній-переможців.
Після вручення нагород шеф-кухар ресторану Олександр Шурінов провів для присутніх майстер-клас, під час якого поділився з гостями своїми секретами приготування смачних страв. Під час майстер-класу гості підходили до шеф-кухаря, цікавились деталями приготування страв і знімали на відео процес готування.
Фотозвіт https://photos.app.goo.gl/kwSU5SYMzrdRNG9L7
Читайте також:
«Завойовуємо серця оригінальністю»: три історії успіху вінницьких підприємців
«Всі наші клієнти йдуть від нас щасливими»: три історії вінницьких жінок-підприємниць
№ 17 від 23 квітня 2025
Читати номер