Хто став щасливчиком? Учасники голосування в «Народному бренді» отримали свої призи

Хто став щасливчиком? Учасники голосування в «Народному бренді» отримали свої призи
  • Серед учасників голосування в «Народному бренді» розіграли смартфон від RIA та подарункові сертифікати від переможців. 
  • Сьогодні, 14 грудня, у редакції завітали переможці, щоб забрати свої призи. 
Протягом жовтня-листопада на сайті brand.top20.ua проходило онлайн голосування в розділі «Народний бренд». Серед учасників голосування — а їх в цьому році їх було понад 22 тисячі — розігрували смартфон. Під час урочистого вручення нагород найкращим компаніям визначили й переможця серед учасників голосування.

При заповненні анкети на сайті brand.top20.ua вони вказували номер мобільного телефону. І під час нагородження переможців «Народного бренду», за допомогою сервісу random.org, визначили номери телефонів, за якими потім телефонувала ведуча свята Ольга Сольвар. 

Цьогоріч вдача усміхнулась вінничанці Світлані Кулик, вона виграла смартфон від RIA. 

Відео дня

«Вау! Я дуже вдячна. Мені вже доводилося вигравати призи у різних конкурсах, але у «Народному бренді» мені пощастило виграти вперше», — сказала тоді під час телефонного дзвінка щасливиця. 

Світлана прийшла забирати свій приз у редакцію RIA. Жінка розповідає, що голосує у «Народному бренді» вже кілька років поспіль.

— Коли мені телефонувала ведуча свята, я якраз закінчила онлайн-лекцію, ще була на роботі. Такому приємному дзвінку я дуже здивувалася, — говорить Світлана. — Я не часто беру участь у різних конкурсах, але мені іноді щастить. Цього разу по-особливому пощастило, бо я якраз нещодавно розбила свій телефон, і тут виграла новий смартфон. 

Розігрували також подарунки від переможців конкурсу. Зокрема, подарункові сертифікати від туристичної агенції Verona.tour, клінінгової компанії Clean house, два сертифікати від розважального центру «Фаза» та магазину KidStock. 

Сертифікат від туристичної агенції виграв вінничанин Дмитро, але прийшла забирати приз його дружина Оксана. Жінка розповідає, що голосують вони у «Народному бренді» усією сім’єю вже два роки поспіль. 

— Коли чоловік прийшов додому і сказав, що виграв сертифікат, ми всі зраділи. Бо саме цей виграш став знаком, що нам потрібно нарешті поїхати у подорож. Плануємо поїхати відпочити в гори усією сім’єю, — розповідає Оксана. — Нашій сім’ї, до слова, до Дня закоханих теж пощастило виграти подарунок від RIA. Ми завжди беремо участь у конкурсах. Цього раду виграш став приємною несподіванкою, адже ми голосували  в «Народному бренді» не для подарунка, а для того, щоб підтримати улюблені компанії міста. 

Вінничанка Любов прийшла за своїм призом, сертифікатом від розважального центру «Фаза», разом з сином Артуром. 

— Я реально була у шоці, коли мені подзвонили і сказали, що виграла приз. Мені ніколи не щастить у розіграшах, останній раз я вигравала в лотереї, ще як вчилася в школі, морозиво, — каже Любов. — Про розіграш серед учасників голосування, зізнаюсь чесно, навіть не знала. Я просто підтримувала друзів, знайомих та компанії, яким довіряю. А тут, сиджу роблю з дитиною домашнє завдання, і до мене дзвонять з RIA. 

Любов розповідає, що вже дізнавалася деталі, як можна використати подарунок. Каже, вони у цьому розважальному центрі вони відсвяткують день народження дочки.

Не до усіх переможців нам вдалось додзвонитися у день урочистого нагородження, тому ми продовжуємо розігрувати подарунки за голосування у «Народному бренді». 

Сертифікат від магазину дитячого одягу KidStock виграла вінничанка Ольга. Прийшла у редакцію забирати свій подарунок жінка разом із дочкою Міланою. 

— Мені щастить вигравати призи у розіграшах, але від RIA виграю вперше. Хоча у «Народному бренді» голосую вже не перший рік. Я завжди щиро віддаю голоси за своїх знайомих та інші компанії, послугами яких задоволена, — говорить Ольга. — Такий подарунок якраз дуже доречний перед Днем Святого Миколая. Ми підемо разом з донечкою купити їй новий одяг.

Читайте також:

«Народний Бренд 2020»: як пройшло вручення нагород переможцям

«Держава нехтує нашим мистецтвом і культурою»: режисер театру імені Садовського Григорій Сиротюк

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up