«Знайдено. Жива». Вінничанка Наталія, яка мала летіти в Німеччину, опинилася в лікарні

«Знайдено. Жива». Вінничанка Наталія, яка мала летіти в Німеччину, опинилася в лікарні
Наталію Зіг-Четверик знайшли у лікарні. Зараз її життю нічого не загрожує
  • Ввечері 1 жовтня зникла 23-річна Наталія Зіг-Четверик. Дівчина планувала летіти в Мюнхен, але на літак не сіла.
  • Вчора, 3 жовтня, її знайшли поліцейські. Як виявилося, дівчина опинилася в лікарні.
  • Вона мала летіти в Німеччину, але стала жертвою злочину. Якого? Читайте в матеріалі.

У п’ятницю, 1 жовтня, родичі 23-річної Наталії Зіг-Четверик звернулися в поліцію і повідомили про зникнення дівчини. Дописи про розшук вінничанки почали ширитися всіма соцмережами. Окрім поліції, шукали Наталію і волонтери. Про це ми писали в матеріалі:

«Дата та місце зникнення: 01.10.2021 року близько 23:30-23:40 вийшла з дому у м. Вінниця, та мала направлятись потягом у м. Київ, а о 09:45 02.10.2021 року мала вилетіти з аеропорту Бориспіль до м. Мюнхен, Німеччина. Однак, на авіарейс не сіла. На даний час місцезнаходження її невідоме», — таку інформацію розміщували в усіх загальнодоступних групах.

Відео дня

У понеділок зранку, 4 жовтня, правоохоронці зі столиці повідомили, що Наталю знайшли. Ми запитали в поліцейському главку нашої області про деталі розшукової справи вінничанки, і ось що редакції 20minut.ua там розказали. 

— Ми підключили всі оперативні можливості, орієнтування передали на сусідні області, в мережі теж повідомили про розшук дівчини. Знайшли Наталію в Києві, як з’ясувалося, за станом здоров’я вона була госпіталізована і тільки зараз змогла повідомити інформацію про себе. Зараз її життю та здоров’ю нічого не загрожує, — розповіла начальниця відділу комунікації управління Нацполіції у Вінницької області Анна Олійник.

«Пограбована і у важкому стані»

Нам вдалося поспілкуватися з подругою Наталії. За її словами, Наталю виявили в лікарні, пограбовану.

— Конкретних подробиць я не знаю, але знайомі вже кинули в стрічку пост, що Наталю знайшла поліція в стані наркотичного сп’яніння, повідомили також, що її пограбували, і стан зараз стабільно важкий, — розповіла подруга Наталі.

Втім, вона не впевнена у достовірності таких фактів.

Першим з'явилося це неправдиве повідомлення

— Той, хто це кинув, не знає нічого напряму, це через десяті руки, — сказала вона.

Ми також поцікавилися, чи відомі подрузі хронічні хвороби Наталі, через які вона могла опинитися в лікарні у Києві.

— Не знаю про хвороби, може, саме через наркотики в лікарні. Хоча, що добровільно вживала — я не вірю. В неї дуже гарно складалось життя, — додала дівчина.

Ця інформація не відповідає дійсності

Зі слів подруги ми також дізналися, що Наталя Зіг-Четверик зараз на постійній основі проживає у Німеччині разом з чоловіком. Там вона паралельно ще й здобуває вищу освіту.

— Здається, вона вийшла заміж за німця десь рік тому, якщо я не помиляюся. Це приїжджала в гості додому, наскільки мені відомо, Наташа в Німеччині навчається і постійно проживає. Весілля там було шикарне, — розповідає дівчина. — Я її поважаю, вона з самих низів, сама собі пробивала дорогу. Зазвичай діти з таких сімей так і живуть, на дні. Вона ж — молодчинка.

Після розмови з подругою редакція знайшла в соцмережах пост-спростування. З нього зрозуміло, що раніше поширена іншими інформація про важкий стан і наркотичне сп'яніння Наталії — або перебільшення, або узагалі не відповідає дійсності. 

Друге повідомлення натякає: злочин проти дівчини був, але обставини й наслідки інші

Щойно дізнаємося більше достовірної інформації про обставини зникнення вінничанки, що прямувала до Німеччини, то повідомимо її читачам. Слідкуйте за стрічкою новин на 20minut.ua.

 

Читайте також:

«Вчителько, ви псуєте нам життя…» Якими були учні 25 років тому і які нині, спитали у двох педагогів

Аптечка заспокійливих. Що насправді лікує нерви?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Елена Васильева

    А телефоном она наверно не пользовалась ,если сама не в состоянии позвонить ,это могут сделать медработники ,там точно есть контакты родных
  • Таня Каминчук

    Слава Богу!
  • Kharytonova Tetiana

    Слава Богу!
  • Катя Поліщук

    Слава богу

keyboard_arrow_up