«Життя зупинила російська ракета». Помер вінничанин Володимир Мулевич

«Життя зупинила російська ракета». Помер вінничанин Володимир Мулевич
  • Володимиру Мулевичу зробили операцію на серці, реабілітація пройшла успішно. Зі здоров‘ям почало налагоджуватись, з‘явились плани на майбутнє... Обірвала їх ворожа ракета.

Сумну звістку повідомила Марина Карабей. Вінничанину місяць, як виповнився 61 рік. Він був добрий, щирий, люблячий чоловік, батько, дідусь.

— Біль в серці, а потім інфаркт. Рідні шалено переживали за нього, рахунок йшов на секунди, та лікарям вдалося врятувати Володимира. Чоловіку зробили операцію на серці, реабілітація пройшла успішно. Зі здоров‘ям почало налагоджуватись, з‘явились плани на майбутнє — посадити за кермо сина, доньку та онука, така зібралась дружня команда, — цитуємо повідомлення. — Володимир, водій за станом душі та покликом серця, справжній професіонал своєї справи. Він знав, як краще навчити безпечно керувати автомобілем. До того ж мріяв більше часу проводити хоч і з дорослими, але дітьми і ще зовсім юним онуком.  В той день Володимир Мулевич йшов зробити кардіограму, пересвідчитись, що його серце добре працює. І все… Його серце завмерло. Точніше, його зупинила російська крилата ракета, розтрощивши вмить цілий всесвіт надій, сподівань та любові. За що? Чому? Як таке може бути? Ці питання крутяться в голові у кожного. Його вже не вистачає кожну секунду сину Євгену, доньці Анюті, онуку Віті, сестрі Тетяні, дружині Ользі і всім рідним та друзям. Ти назавжди в їхніх серцях. Ти назавжди в серцях вінничан, які пам‘ятатимуть цей трагічний день історії свого міста. Спочивай з миром! Світла пам'ять!

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира!

Відео дня

Ракетний удар стався, нагадаємо, 14 липня. Ракети влучили у Будинок офіцерів та біля будинку побуту «Ювілейний». Постраждало також понад пів сотні будинків. 

У цій трагедії постраждали цивільні люди: 24 — загиблих, медичну допомогу надали 202 людям, у лікарнях досі 70 вінничан.

Більше інформації про трагедію знайдете наших у репортажах:

 

Читайте також:

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (251)
  • Наталія Тишкунь

    Вічна пам'ять, царство небесне...
  • Людмила Кальчук Пастухова

    Вічна пам‘ять
  • Оксана Колтиріна

    Царство небесне.
  • Оксана Гаврилко.Т

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up