Захищаючи Україну від російських загарбників загинув військовий з Якушинецької громади

Захищаючи Україну від російських загарбників загинув військовий з Якушинецької громади
  • Миколі Волинцю було 37 років. Він з села Дашів. У воїна залишилися невітішні дружина Таїса Анатоліївна та матір, осиротіли донька Софія, син Артем.

Загинув наш земляк 20 січня на Луганщині. Сумну звістку повідомила Якушинецька громада.

Народився Микола Волинець 14 листопада 1985 року в селі Дашківці, закінчивши місцеву школу продовжив здобувати освіту в залізничному технікумі. У 2004 році був призваний до лав ЗСУ. З 2014 працював трактористом-машиністом у рідному селі.

— На початку повномасштабної війни одним із перших пішов боронити Батьківщину. Служив стрільцем 3 стрілецького відділення, 1 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти в/с А 7085, за сумлінне виконання службового обов'язку був нагороджений Подякою, — цитуємо повідомлення. — Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Миколу Волинця назавжди залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій. Вічна пам'ять Герою України! Навіки слава!

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (233)
  • Людмила Даценко

    Вічна пам'ять герою
  • Людмила Капліна

    Вічна пам'ять Герою!
  • Lika Rusinskaya

    🕯😥
  • Valentina Vorinuk

    Вічна пам'ять
    Світла пам'ять

keyboard_arrow_up