Захищав країну з 2014 року. У бою героїчно загинув Віктор Антонов

Захищав країну з 2014 року.  У бою героїчно загинув Віктор Антонов
  • На війні загинув визволяючи побратимів з засідки окупантів патріот, Герой, син України, старший лейтенант, командир розвідувального батальйону, люблячий син, чоловік і батько Віктор Антонов. Воїну було 45 років.

Віктор уродженець села Ялтушків. Сумну звістку повідомляє Барська міська рада.

— Від серця Барської родини війна знову відірвала шматок і залишила там пустоту й біль, багато болю, — йдеться у повідомленні. — Віктор Антонов воював за нашу країну, за наш спокій та за свободу українців з 2014 року і до сьогодення. Низький уклін та глибокі співчуття родині, близьким та знайомим. Мужній, сильний, відданий. Герої не вмирають, бо у віках житиме пам'ять про тих, які закрили небо над нами.

 У некролозі процитували слова його побратима Героя Анатолія Назарчука, який був в момент смерті поруч з ним: «Вітя і його група розвідки мала вивести нас із зони вогню, попереду нього мав бути інший хлопець з його групи, але він сказав йому стати позаду, в результаті ми потрапили в засідку і він отримав поранення несумісні з життям. Вся група врятувалась завдяки йому, а він героїчно віддав життя за свою країну і побратимів».

Відео дня

 Тіло воїна у рідне село привезуть о 20.30 19 квітня. Прийдіть та зустріньте нашого захисника. 

Завтра, 20 квітня, з 11.00 Віктора проводитимуть в останню путь від рідного порога в селі Ялтушків до місцевого храму, де о 12.00 відправлятиметься панахида.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (113)
  • Viktor Antonov

    Один
  • Lika Rusinskaya

    🕯️😢
  • Любов Петрунько

    Амінь
  • Ольга Севастьянова

    Світла  Пам'ять ГЕРОЮ. Вічний сум  і біль. Співчуття  рідним.

keyboard_arrow_up