За волю своє життя поклав досвідчений воїн зі Жмеринщини

За волю своє життя поклав досвідчений воїн зі Жмеринщини
  • У Вугледарі на Донеччині 18 лютого загинув мужній воїн-оборонець Андрій Драпуля. Серце його зупинилось у 41….

Сумну звістку повідомила Жмеринська міська рада.

— Пекучий біль знову огорнув Жмеринську міську територіальну громаду: на вівтар за волю України поклав своє життя наш земляк Андрій Драпуля. Андрій Драпуля любив Україну та ненавидів ворога, що прийшов на українську землю. Досвідчений воїн, який брав участь в антитерористичній операції на Сході України, в час повномасштабної війни прийняв відповідальне рішення знову взяти до рук зброю, щоб назавжди вигнати окупантів з України, — цитуємо повідомлення. — Старший солдат, номер обслуги другого мотопіхотного відділення третього мотопіхотного взводу другого мотопіхотної роти військової частини А2962 Андрій Драпуля разом з побратими відстоював незалежність України та її територіальну цілісність, мужньо та самовіддано боронив рідну державу, щомиті наближаючи Перемогу. Наш земляк вірно служив українському народу. За Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче — життя.

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (86)
  • Светлана Морозова

    Вічна і світла пам'ять герою України!
  • Angel Lika

    🇺🇦♥️🙏🏻😭
  • Luda Ludmilla

    Вічна пам'ять герою царство небесне
  • Галина Лояніч

    Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up