«Я бухаю кожен день». Ольга Полякова про розлучення з чоловіком, гастролі, навчання дітей в Лондоні

«Я бухаю кожен день». Ольга Полякова про розлучення з чоловіком, гастролі, навчання дітей в Лондоні
  • Співачка Ольга Полякова в кожному випуску шоу «Дорослі дівчата» телеведучій і подрузі Маші Єфросиніній відкриває все більше деталей зі свого творчого і особистого життя.
  • «Королева ночі» із Вінниці в останніх випусках розповіла про стосунки з чоловіком і життя за кордоном з доньками.

З виходом у світ ток-шоу «Дорослі дівчата» глядачі багато нового дізналися про співачку із Вінниці Олю Полякову. В одному з випусків, наприклад, зірка навіть зізналася, що неодноразово думала про розлучення з 60-річним чоловіком Вадимом Буряковським.

Все було настільки серйозно, що пара сідала за стіл та обговорювала, як все спланувати. Тим не менш, подружжя досі разом, і співачка розкрила секрет довготривалості та живучості цього шлюбу.

Відео дня

«Не хочу ділити свій дім, каже Оля.— Тому що це складна структура. Ми коли лаємося, починаємо говорити: «Давай розлучимося». Кажу: Давай! Що робити будемо? Давай сядемо і домовимося, як ми розлучатимемося». У результаті він мені каже: «Я піду і залишу тобі все». Я відразу кажу: «Як можна кинути таку святу людину?».

Варто відзначити, що пара пережила банкрутство Вадима, а також розставання через війну. Так, Оля Полякова евакуювалася разом з доньками до Європи, а тим часом бізнесмен залишився в Україні.

Про бюджетні гастролі в США і випивку

Оля Полякова у 2021 році була найгастрольованішою артисткою України, і співачка в ток-шоу «Дорослі дівчата» сама зазначає, що ключове тут «була». З початком повномашстабного вторгнення Росії підготовка концертів була зовсім не такою, як раніше. Хоча у Полякової і був тур у США, але він їй дорого обійшовся, хоч співачка й намагалася економити.

«У нас був дуже стислий бюджет, ми економили на всьому, щоб хоч щось заробити,— ділиться зірка.— Я сама прасувала костюми, сама робила мейкап, сама робила зачіску, сама стирала костюми... Все сама робила».

Далі співачка зізналася, що повернулася з гастролей втомленої та в дуже поганому вигляді.

«Можна сказати правду? По-перше, я бухаю... Але я не їм, — видала «Королева ночі». — Я ввечері не їм, я тільки п'ю. Я бухаю кожен день пів пляшечки, пляшечку, іноді півтори... Талія трошки запливла, животик з'явився. Зморшок немає, тому що я ботокс вколола» .

Про соціальні виплати і ботокс

Українська співачка зізналася, що коле собі ботокс з 23 років. Хоч за кордоном, де зараз мешкає, Полякова оформила соціалку, та б’юті-процедури там зробити їй не по карману. За уколами краси їздить в Україну.

«Позавчора я приїхала до Києва та вколола ботокс, — зазначила співачка. — Коштує 300 доларів. Не можна найняти адекватних людей із б’юті-послуг за кордоном. Хоча я вдячна всім країнам, які приймають наших жінок та ще й платять. Я, до речі, взяла соціальні виплати. Там дають таку хитру картку, і ти можеш купити лише дешевий одяг, аптеку, продукти. Француженки ходять як обдерті ворони: не зафарбовують сивину, не роблять манікюр. Якщо підеш у салон, то це буде якась допотопна процедура і буде коштувати, як війна Гітлеру. Ми звикли, що у нас жінки — це товар, і треба продати себе на ринку послуг».

Навчання доньок в Лондоні

Королева ночі, Оля Полякова має двох дітей, Марію та Алісу. Популярна співачка доволі часто показує своїх доньок в інстаграмі, хоча старшенька, Маша, вже давно активно веде власні соціальні мережі та демонструє підписникам різні моменти свого життя.

Зараз Маша і Аліса разом з мамою знаходяться у Лондоні, де старша планує здобувати вищу освіту в одному з найелітніших навчальних закладів країни, на музичному факультеті.

 Для проживання за кордоном було обрано гуртожиток, оскільки орендувати квартиру у Великій Британії може бути не по кишені навіть зіркам такої величини.

Полякова завжди хотіла, щоб її дівчата здобули гарну освіту, тому до вибору навчального закладу не поставилась легковажно. Марія здобуває музичний бакалаврат в одному кращих університетів, а молодша донька Аліса навчається у приватній Лондонській школі, де й проживає зараз.

 

Читайте також:

«Все буде добре, я знаю це без умов»: Ольга Полякова випустила україномовну пісню

«Мак» і «Патрон» допомогли зібрати кошти на тепловізор. Дизайнер Світлана Теренчук малює для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • Раїса Борух

    Це її особисте життя!!!
  • Olga Chmil

    Бляяяя, ну дуже потрібні новини
  • Віктор Мізгалов

    Чума болотна
  • Зінаїда Михайлівна

    Мабуть підшукала собі папіка,чоловіка свого обібрала до нитки, тепер можна кинути.

keyboard_arrow_up