«Всі вірили, що він живий». Підтвердили гибель воїна, який вважався безвісти зниклим

«Всі вірили, що він живий». Підтвердили гибель воїна, який вважався безвісти зниклим
  • Два місяці військовий Володимир Олійник вважався безвісти зниклим. На жаль, минулої доби підтвердили гибель захисника.

Сумну звістку повідомила Тульчинська міська територіальна громада.

— Ненависний ворог обірвав життя ще одного мужнього захисника, патріота, оборонця України. Ми з сумом повідомляємо про загибель Володимира Олійника, — цитуємо повідомлення. — З 22 березня 2023 року вважався зниклим безвісти поблизу с.Богданівка, Бахмутського району Донецької області.  Ми всі вірили, що він повернеться живим, але, на жаль, надійшла звістка, що Володимир Олійник загинув. 

Володимир житель села Холодківка, 1977 року народження. Він був старшим сержантом, служив водієм другого механізованого взводу третьої механізованої роти.

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анна Гудзенко

    ВІЧНОЇ ПАМЯТІ НАШОМУ ГЕРОЮ ЦАРСТВА НЕБЕСНОГО ХАЙ З БОГОМ СПОЧИВАЄ А РОДИНІ СПІВЧУТТЯ  ВИТРИМКИ НИЗЬКИЙ УКЛІН СЛАВА УКРАЇНІ І ГЕРОЯМ СЛАВА
  • Олена Шевчук

    Вічна пам'ять Герою.
  • Галина Охрименко

    Вічна пам'ять Герою
  • Elena Galán

    🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up