Воїн вінницької тероборони «Апостол» розповів, коли зупиняться українські захисники

Воїн вінницької тероборони «Апостол» розповів, коли зупиняться українські захисники
  • Доброволець на псевдо «Апостол» служить старшим солдатом172 батальйону бригади вінницької тероборони. Військовий з самого початку повномасштабного вторгнення пішов на службу.

З 22 червня «Апостол» потрапив в зону бойових дій в Донецькій області. Історію воїна розповіли на сторінці 120 бригади тероборони ЗСУ.

Військовий каже, українські захисники зупиняться тільки після слів: «Росії більше нема, розходимось. Тільки після цих слів ми зупинимось!».

«Апостол» розповідає про окупантів:

Відео дня

«Їх тут чекає лише смерть. Це в 2014-му вони зайшли сюди як на парад, цього разу буде по-іншому. В одному, майже зруйнованому селі на нулі залишився лише один чоловік: решта або загинули, або виїхали. Цей чоловік залишився приглядати за худобою, бо йому було шкода, що тварини страждають. До нього чіплялись орки, які на той час окупували село, мовляв, чого ти сюди ходиш. І коли чоловік розповів, що він доглядає за коровами та кіньми, ті просто зайшли до стайні й розстріляли усе, що було живе: «проблем больше нет, больше нет»…

То хіба це люди? Вони втратили все людське, такої нація, як росія не існує, це просто ...».

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Бойове хрещення пройшло у запеклому бою» — морпіх «Гора» розповідає про війну

У Чорне море ворог вивів 13 кораблів, серед яких чотири носія крилатих ракет «Калібр

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up