Люди на вокзалі зустріли оваціями бійців Дмитра Фінашина та Олександра Новосельського

Люди на вокзалі зустріли оваціями бійців Дмитра Фінашина та Олександра Новосельського
  • Важкопоранений боєць з Вінниччини два дні діставався українських позицій. Пив воду з болота, намагався врятуватися і періодично втрачав свідомість...
  • Днями Героя разом з його побратимом зустріли у Києві. Люди в метро та на вокзалі кричали «Слава Україні» та гучно аплодували.

Відео зустрічі Дмитра Фінашина з Козятина та його побратима Олександра Новосельського опублікували на ютуб-каналі «МВС УКРАЇНИ». Обоє військових брали участь у запеклих боях на Луганщині. 

— Нацгвардієць Дмитро був снайпером. Важко поранений під час розвідувального рейду, він дві доби добирався до українських позицій. Неодноразово втрачав свідомість. Дмитро відчайдушно боровся за своє життя, пив воду з болота, щоб вгамувати спрагу та дістатися своїх. Лікарі не змогли врятувати йому руку, але зберегли життя, — йдеться у повідомленні. — Олександр отримав численні кульові та осколкові поранення під час боїв з ворогом. Лише завдяки непереборній волі та добрій фізичній підготовці він поранений зміг протриматись 11 годин до евакуації. 

Дружини героїв (Дмитра — Ірина та Олександра — Лоліта), пережили жахливі часи тривог за своїх чоловіків. Але наразі лікарі дають добрий прогноз на їхнє одужання. Військові уже вдома біля своїх рідних.

Відео дня

Подивіться зворушливе відео, яке не може залишити вас байдужими:

 

Читайте також:

Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

Де знайти роботу під час війни? П'ять корисних сервісів для українців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up