«Цей день настав». Чемпіонка світу з візажу вінничанка Ірина Чефранова отримала кубок з Парижу

«Цей день настав». Чемпіонка світу з візажу вінничанка Ірина Чефранова отримала кубок з Парижу
  • Першість на конкурсі «OMC Hair World» в індивідуальному заліку вінничанка Ірина Чефранова здобула ще в 2020-му році.
  • І ось нарешті днями з Парижу прилетів її переможний кубок.
  • Конкурс «OMC Hair World» — це найбільша у світі професійна організація перукарів, візажистів та інших майстрів зі сфери краси. До її складу входить понад 50 країн-членів та понад мільйон індивідуальних членів з усього світу.

Перемогу для Ірини Чефранової принесла робота весільного подіумного макіяжу обличчя. Дівчина розповідає, що участь в цьому конкурсі брала вже не вперше, втім у 2020-му рішення було спонтанним.

Лише з України в конкурсі брали участь понад 50 майстрів, про це Ірина дізналася, коли надіслала знімки власної роботи у Париж.  Так, через пандемію конкурс відбувався онлайн, тому необхідно було «просто» створити макіяж, сфотографувати і надіслати знімки у Париж.

Оскільки напередодні заліків візажистка захворіла на коронавірус, часу на тренування та підготовку особливо не мала. Втім, з поганим самопочуттям все ж виконала необхідні завдання і вклалася у дедлайни. 

Відео дня

— Понад місяць я хворіла на коронавірус, мені зателефонували і повідомили, що вже треба здавати свою роботу. Я дуже погано себе почувала, давалося взнаки сильне виснаження та втома після хвороби, але я пішла в студію виконувати макіяж, — зізнається Ірина. — Однак навички з минулих робіт не минули даремно. Мені довелося виконувати макіяж довго і ретельно, щоб не помилитись.

Окрім 60 українців, до речі у конкурсі брали участь представники з 50 інших країн. Ірина Чефранова зауважує, що не дуже сподівалася на якийсь результат і навіть забула увімкнути трансляцію прямого ефіру з нагородження.

— Про те, що я стала чемпіонкою в індивідуальному заліку, я дізналася з телефонного дзвінка тренера. Коли почула про це, то настільки здивувалась, моїй радості просто не було меж! Я плакала і стрибала ще п’ять годин поспіль від цієї звістки. Я дуже щаслива, що нарешті здійснилася мрія, до якої я так довго йшла, — згадує вона.

І ось в неділю, 24 жовтня, Ірині Чефрановій передали в руки заслужений кубок переможниці. Вітали майстриню з візажу в обласній раді. Дівчина зізнається, що емоції в той момент її переповнювали.

— Емоції просто переповнюють, оскільки здійснилася моя блакитна мрія стати чемпіоном світу по макіяжу. Це вперше в стінах облради вітали представника бьюті-індустрії. Мені надзвичайно приємно, я надіюсь, що я перша, але не остання, оскільки в нашій області проживають надзвичайно талановиті люди. Я багато років йшла до цієї перемоги і ось цей день настав, — сказала Ірина Чефранова.

 

Читайте також:

«Нам є ким пишатися». Вінничанка Лейла Юсіфзаде стала чемпіонкою України з художньої гімнастики

«Я хочу вміти захищати своїх дітей». Що опановують вінничанки на курсах самооборони?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up