«Це прояв турботи», — вінничани відправлятимуть листівки для воїнів у «гарячі точки»

«Це прояв турботи», — вінничани відправлятимуть листівки для воїнів у «гарячі точки»
  • «ЗСУ — наші мужні котики», — листівки з таким текстом та символічним малюнком можна підписати для військових у трьох точках нашого міста. 
  • Згодом вінничанка, яка організувала цю акцію, потурбується, щоб кожна листівка знайшла свого адресата.
  • Як долучитися?

«Наші воїни зараз потребують максимальної підтримки, тому у вас є можливість написати їм лист зі словами вдячності», — говорить вінничанка Оксана, яка й вирішила організувати акцію для моральної підтримки наших Героїв.

Дівчина побачила, що у Запоріжжі організували схожий проєкт, і вирішила зробити його у Вінниці. Для цього звернулася до нашої місцевої художниці Ярослави Бондар.

Остання за спеціальністю художниця-ілюстраторка. Та вже понад десять років працює з дітьми, навчаючи їх образотворчого мистецтва. Знімає відеоуроки та малює ілюстрації. А під час війни вона почала малювати наших героїчних «котиків» — ЗСУ. 

Відео дня

світлина з профілю художниці

«В моєму серці два стани: величезний біль і смуток, який я відчуваю навіть фізично та віра, яка дає сили жити, працювати, часом навіть мріяти. Ми всі чекаємо на перемогу, кожен веде свою війну, я намагаюсь робити те, що вмію найкраще», — говорить художниця.

— Це турбота про військових. У трьох місцях Вінниці є чудові листівки, які кожен охочий може підписати. Потім все буде відправлено нашим героям на передову, — розповідає організаторка цього проєкту Оксана. — З молодіжним центром ми домовилися, що підписані листівки ми будемо вкладати у сформовані їхніми волонтерами сухпайки. Таким чином кожен воїн отримає не просто їжу, а й моральну підтримку. 

За словами вінничанки, вона замовила три сотні листівок для цього проєкту, тому поспішіть їх підписати. 

Де знайти листівки?

  • Крамничка сувенірів @shoshowroom на Оводова 32, 2 поверх. Місце, де ви можете знайти собі щось від українських майстрів.
  • Туристичний магазин @gorgany, ТРЦ «Магігранд» 2 поверх. Якщо робите закупівлю для військових цілей, то є знижка.
  • Молодіжний центр @kvadrat.vn.ua на Театральній 15. Одна з основних точок волонтерського руху Вінниці, туди можна прийти допомогти з плетенням сіток і не тільки.

Приходьте у будь-яке з цих трьох місць, і підписуйте листівку для наших військових.

Читайте також:

«Як шити для модниць не забули, але вони зараз не головне». Ще один бренд виготовляє плитоноски

«Ми хотіли допомогти цим тваринам». Переселенці зуміли вивезли 20 котів та 30 собак з Харківщини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up