ТОП-10 книг про тайм-менеджмент, фейки та фінансову грамотність від письменника Романа Крижанівського

ТОП-10 книг про тайм-менеджмент, фейки та фінансову грамотність від письменника Романа Крижанівського
  • Попросили письменника, видавця і книжкового експерта Романа Крижанівського скласти добірку з мотиваційної та бізнесової літератури, що її варто прочитати на карантині.

 

«50 книг, щоб стати успішними в бізнесі» — хороша добірка зі списку актуальних книг. Вижимка найціннішої інформації з них.

Відео дня

«Витончене мистецтво забивати на все» Марк Менсон — особливо актуальна річ в період карантину — як дивитися в обличчя важливим викликам і відходити від нереалістичних сценаріїв.

«Усе замахало» Марк Менсон — ще одна книга автора, яка дещо відрізняється в тональності від попередньої, але лаконічно доповнює. Більш актуально для життя в шаленому ритмі. І говорить про переосмислення всього. Але в період карантину дасть певні орієнтири. Бо часу нині доволі багато.

«Не Ной» Джен Сінсеро — книга мастрід для кожного. Тут не лише про базову фінансову грамотність, але і про те як врешті-решт взяти себе в руки. По суті, про те, що ми здатні досягнути всього, що побажаєш, але варто таки зробити перший крок.

«Чернець, який продав свій Феррарі» Робін Шарма — ця притча зовсім не схожа на «Алхіміка» Коельо та «Маленького принца» Екзюпері, але чомусь саме ці дві притчи спадають на думку, коли читаєш монаха. Тут базова схема для того, аби докорінно змінити погляд на своє життя і якість щоденних дій. Ми творці власного всесвіту. Не варто про це забувати. Дотримуючись порад з книги можна досягнути чого завгодно.

«12 правил життя» Джордан Петерсон. В цій книзі ви не знайдете докорінних рецептів змін життя. Але тут все, що варто розглянути: тайм-менеджмент, виховання дітей, тема свободи і насильства в сім‘ї. Варто прочитати.

Оксана Мороз «Нація овочів» — ця книга актуальна у час фейків та перекручування інформації про коронавірус, пандемію та стан карантину. Задля того, аби виробити критичне мислення та протидіяти тим «вірусам», якими намагаються нас заразити.

Ювал Ной Харарі «Людина розумна» — історія людства для мас. Це квінтесенція цікавих спостережень, що вилились у коктейль із курйозних фактів та досліджень народження, розвитку, кульмінації та загибелі цивілізацій.

Джон Грей «Чоловіки з Марса, жінки з Венери». Так сталося, що під час карантину всі ми отримали новий «медовий місяць». Нам всім надали можливість проводити значно більше часу зі своїми рідними і близькими. А також зі своєю половинкою. Не обходиться без негараздів та суперечок. Доводиться ніби заново декому пізнавати один одного. У кризі Грея безліч порад як це краще зробити. Що ми ніби з різних планет і на одні і ті ж справи дивимось по-іншому. І це нормально. Причому важливо прочитати книгу обом.

Михайло Лабковський «Хочу і буду». Як дійсно робити те, що хочеш і не здаватися. Про книгу можна написати безліч захоплюючих відгуків, але краще одного разу прочитати.

Читайте також:

«Я втомився від карантину, що робити?» Зібрали поради психологів

Міжнародні організації створили дитячу казку про коронавірус. Її можна завантажити українською

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up