«Ти Мій герой назавжди». На війні загинув лейтенант Дмитро Лізавенко з Вінниці

«Ти Мій герой назавжди». На війні загинув лейтенант Дмитро Лізавенко з Вінниці
  • Війна обірвала життя молодому військовому Дмитру Лізавенку. У чоловіка залишилася дружина та маленький син. Герою було 32 роки.

Сумну звістку повідомили у соцмережах. Лілія Колесник написала:

«Ще нещодавно це була щаслива сім'я. Та сталась велика біда. Загинув 11. 06. 2022  Дмитро Лізавенко, захищаючи країну. Це батько випускника моєї групи. Він був прекрасним татом для Матвійчика, люблячим чоловіком для дружини, чудовою людиною, справжнім захисником нашої Батьківщини. У кого є можливість, допоможіть Мар'яні Лізавенко фінансово. Номер картки 4731219615473786 Лізавенко Маріанна. Всім мирного неба».

Відео дня

Написала пост також дружина загиблого Маріанна Лізавенко

«11.06.22 не вірю тебе немає з нами. 10.06 я з тобою розмовляла, ти як завжди сказав «все добре» та на душі було не спокійно. Мій коханий чоловік ти був люблячим, щирим, відкритим, добрим, завжди із посмішкою на обличчі, моєю підтримкою..Ти був для мене ВСІМ, а тепер тебе забрали у нас. Я буду сильною заради нашого чудового прекрасного синочка він твоя міні-копія, хоч це зовсім не просто...Ти Мій герой назавжди».

Служив Дмитро у військовій частині 3028 Національної гвардії Украіни під позивним «Ліза».

Поховають військового 16 червня. Церемонія прощання відбудеться о 9 ранку біля Будинку Офіцерів. А з 8.00 до 9.00 години по вулиці Коцюбинського від залізничного вокзалу до Будинку Офіцерів буде живий коридор.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким військового!

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лариса Кулиш

    Слава Герою України. Щире співчуття родині.

keyboard_arrow_up