Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці

Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці
  • Встановлюють місцеперебування Миколи Отабоєва. Йому 21 рік та його підозрюють у крадіжці. Поліція просить про допомогу вінничан.

Вінницьким районним управлінням поліції розшукується 21-річний Микола Отабоєв. Парубка підозрюють у крадіжці.

— Просимо громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо розшукуваного, повідомити у поліцію за телефонами: (0432) 59-49-00, 068-496-11-18, 097-730-58-45 або 102, — зазначають у поліції. — Конфіденційність гарантовано.

Відео дня

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Шукають жителя Тульчинського району, якого підозрюють у крадіжці

Шукають двох жінок, які можуть бути причетними до крадіжок з магазинів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up