Шукають двох жінок, які можуть бути причетними до крадіжок з магазинів

Шукають двох жінок, які можуть бути причетними до крадіжок з магазинів
  • Поліція опублікувала фото двох жінок. Просять допомогти їх розшукати, адже підозрюють їх у крадіжках.

Вінницьким районним управлінням поліції встановлюється жінка, яка може бути причетною до крадіжки з магазину в місті Вінниці.

— Просимо громадян, якщо Вам відома будь-яка інформація про вищевказану особу, повідомити до поліції за номерами: (0432) 59-49-00, 0977064338, 0932067117 або 102, — кажуть у поліції. — Конфіденційність гарантовано.

Відео дня

Також розшукують жінку, яка може бути причетною до крадіжки з магазину по вулиці 600-річчя.

— Просимо громадян, якщо Вам відома будь-яка інформація про вищевказану особу, повідомити до поліції за телефонами: (0432) 59-49-00, 0977064338, 0977695721 або 102, — читаємо у повідомленні поліції. — Конфіденційність гарантовано.

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Прокурор Олексій Химченко розповів про подробиці корупційного скандалу в Гнівані

Господарський суд наклав арешт на земельну ділянку біля вінницького центрального базару

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up