Шукають жителя Тульчинського району, якого підозрюють у крадіжці

Шукають жителя Тульчинського району, якого підозрюють у крадіжці
  • Поліція опублікувала фото та дані чоловіка. Просять допомогти його розшукати, адже підозрюють його у крадіжці.

Шукають Віталія Чернієнко, жителя Тульчинського району, який причетний до вчинення кримінального правопорушення, а саме — крадіжки.

— Громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного, просимо повідомляти за тел. (04335) 2-11-30, 0630665766 або «102», — читаємо у повідомленні поліції. — Конфіденційність гарантовано.

Відео дня

Віталій переховується від суду з 18 січня 2023 року. Зник у місті Брацлав.

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Прокурор Олексій Химченко розповів про подробиці корупційного скандалу в Гнівані

Господарський суд наклав арешт на земельну ділянку біля вінницького центрального базару

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up