Риболовля, кулінарія, музика, спорт. Чим ще захоплюються знані вінничани у вільний час?

Риболовля, кулінарія, музика, спорт. Чим ще захоплюються знані вінничани у вільний час?
Тепер фронтмен гурту «ТІК »Віктор Бронюк — ведучий кулінарного шоу
  • Відомі вінниччани популярності набули, в першу чергу, через свої таланти чи рід дяльності.
  • Журналісти 20 minut.uaд дослідили, чим займаються вінницькі зірки у вільний час, та дізналися про їх несподівані вміння.

Кажуть, що успіх залежить від того, як людина проводить свій вільний час. Хобі — одне з тих занять, яке не лише приносить задоволення, а й розвиває вміння зосереджуватися, що є корисною психологічною зарядкою. Тож улюблена справа — це і відпочинок, і гімнастика для душі.

Володимир Козюк, художник

Народний художник України, колекціонер і меценат Володимир Козюк вільний від пленерів та виставок час полюбляє подорожувати екзотичними країнами. 

Відео дня

А ще митець в юності захоплювався спортом. Тепер шпагат у повітрі — відома фішка художника Козюка. Він його робить і на землі, і в повітрі.

Юлія Васюк, співачка

Юлія Васюк — відома у Вінниці співачка, викладачка коледжу культури і мистецтв, керівниця фольклорного гурту «Мокоша». Юлія вже давно займається ужитковим мистецтвом, виготовляє ляльки-мотанки.

Кілька років тому співачка взялася виготовляти воскові вінки — такі, в яких подільські дівчата йшли до шлюбу в ХХ столітті. 

Володимир Ніценко, держслужбовець

Директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимир Ніценко палкий шанувальник музики в стилі «рок».

Крім засідань в кабінетах мерії і облаштування доріг, чиновник в соцмережах також  ділиться світлинами із рок-концертів.

Олександр Домбровський, політик

Ще один вінницький політик має душу лірика. Народний депутат України Олександр Домбровський в різні часи у Вінниці був головою міськради та обладміністрації.

У вільний від політичних засідань час, Домбровський полюбляє взятися за гітару і заспівати ліричних пісень. 

Сергій Кудлаєнко, політик

Хоббі народного депутата України Сергія Кудлаєнко — рибалка.  Політик у вільний час полюбляє проводити тихі години з вудочкою на вінницьких водоймах.

Ще одне улюблене захоплення Кудлаєнка — велоспорт. Політика можна часто побачити серед учасників вінницьких велоакцій.

Світлана Теренчук, дизайнер

У вільний від створення колекцій модного одягу час, дизайнер Світлана Теренчук займається розведенням орхідей. 

А ще знана вінничанка полюбляє готувати страви рослинного походження, оскільки багато років сповідує веганство.

Віктор Бронюк, музикант

Лідера гурту «ТІК» Віктора Бронюка знають не лише, як гарного музиканта. Від його зовсім не веганських українських страв мліють всі друзі і колеги.

Торік музикант став ведучим телешоу «Перше, друге та компот», чим остаточно закріпив за собою звання головного зіркового кулінара.

Читайте також:
Володимир Висоцький на канікулах у Гайсині. Фото зірок, чиє дитинство проходило на Вінниччині

ВІН І ВОНА. Вінницькі знаменитості розповідають про першу закоханість і справжнє кохання

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Юрій Чорний

    Підписуюсь на 100%
  • Владимир Русланович

    Рибаловля😂😂😂
  • Анатолій Леонідович

    Колись такі як він при планах були лабухами. Ну як цього оленя можна поставити в один рядок з Івасюком, Яремчуком, Зінкевичем, Мозговим. Це були виконавці. А цей підлобузник, бігає холуйом під Петьою та Володьою.
  • Vladimir Tsarenok

    А велосипед , это из какой " области" Хотя для него  "суржик", видимо родной язык ! Достойный представитель Винницкой области!!☝️🚜🐂🐷😁😁🇺🇦
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up