Представили нового керівника поліції У Вінницькій області. Що відомо про Юрія Пархоменка?

Представили нового керівника поліції У Вінницькій області. Що відомо про Юрія Пархоменка?
  • Відбулась ротація керівників обласних управлінь поліції.
  • Новим начальником обласного главку став Юрій Пархоменко.

 

У Вінниці 12 жовтня голова Національної поліції України Іван Вигівський представив правоохоронцям нового начальника головного управління Національної поліції у Вінницькій області — полковника поліції Юрія Пархоменка.

Довідка: Юрій Пархоменко до призначення на Вінниччину працював у столиці на посаді начальника Департаменту міграційної поліції Національної поліції України. Досвідчений правоохоронець. Керівник, якого поважають підлеглі. Він починав службу в органах внутрішніх справ з посади слідчого міського відділу УМВС в Сумській області у 2003 році. Керував відділенням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, займав керівні посади в підрозділах УБОЗ, внутрішньої безпеки в Сумській та Київській областях.

Обіймав посаду заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України. За час перебування Юрія Пархоменка на посаді керівника Департаменту міграційної поліції з початку повномасштабного вторгнення провели чотири глобальні операції в Європейському Союзі за участю України щодо протидії торгівлі людьми, жебракуванню, сексуальній та трудовій експлуатації. 

Відео дня

Під час представлення нового керівника, Іван Вигівський подякував за роботу попередньому очільнику Івану Іщенку та відзначив, що на Вінниччині за його керівництва реалізовали ряд проєктів з підвищення якості роботи правоохоронців.

Нагадаємо, Іван Іщенко, який керував поліцією Вінниччини з червня 2020 року, працюватиме на посаді начальника ГУ Національної поліції Чернігівської області.

 

Читайте також:

Вінничанка Наталія Калмикова стала заступником міністра оборони України

Викладач сьомого ліцею Вінниці, який був в АТО, знову боронить країну на фронті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up