Партійний скандал: депутатів Ігоря і Геннадія Ткачуків виключили з фракції «Українська стратегія Гройсмана»

Партійний скандал: депутатів Ігоря і Геннадія Ткачуків виключили з фракції «Українська стратегія Гройсмана»
  • Минулого тижня депутата облради Геннадія Ткачука виключили з партії «Українська стратегія Гройсмана». Його брата, депутата вінницької міської ради Ігоря Ткачука, теж виключили із фракції.

Нам стало відомо, що Геннадій та Ігор вирішили скласти свої повноваження депутатів місцевих рад Вінницької області. Вони написали відповідні заяві голові Вінницької обласної ради та голові вінницької міської ради.

Як розповів колишній нардеп Геннадій Ткачук, його виключили із фракцій Української Стратегії Гройсмана без пояснень і запрошення на засідання фракцій перед січневими сесіями облради

 

Відео дня

 

Наше джерело у депутатському корпусі каже, що брати Ткачуки дуже активно повернулися до «Удару».

— Серед депутатів ходять розмови, що Геннадій Ткачук разом із Ігорем уже пів року займаються діяльністю в «Ударі». наче на наступні парламентські вони будуть балотуватись саме від цієї партії. Тому це виглядає так, що люди намагаються бути в партії «Українській стратегії Гройсмана» та в «Ударі», — зазначає наше джерело.

Варто зазначити, що Геннадій Ткачук дійсно очолює вінницьку організацію політсили «УДАР». Журналісти RIA/20minut.ua намагались взяти коментарі у братів Ткачуків. Але ні Геннадій, ані Ігор так не прокоментували своє виключення з фракції.  

До речі,  наші журналісти склали рейтинг "ТОП-6 найбагатших депутатів Вінницької міськради". Друге місце в нашому рейтингу за статками посідає депутат міської ради Ігор Ткачук з партії «Українська стратегія Гройсмана». 47-річний юрист за освітою, разом з сім’єю, володіє фірмою «АЯГІК», яка займається наданням в оренду нерухомості. 

 

Читайте також:

Петру Порошенку обрали запобіжний захід. Печерський суд заарештував майно

Скільки нардепів-вінничан потрапили під санкції Росії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • AK

    Це була причина у жодному разі не голосувати за Гройсмана, тапер, це причина у жодному разі не голосувати за Удар.
  • Жора

    Бандит Моторола (Арсен)  был убит от взрыва взрывчатки прикрепленной к лифту в лифтовой шахте. Практически копия взрыва в Виннице на Юности в 9-этажке лет 15-20 назад.

    Ols Kat reply Жора

    труп опознали?
  • Dmytro Dibrovskyi

    Какие бедные люди! Как же они теперь жить будут...
  • Виталий Дужак

    Йой біда

keyboard_arrow_up