Назавжди 23. На Гайсинщині в останню путь провели молоду військову Ірину Фролову

Назавжди 23. На Гайсинщині в останню путь провели молоду військову Ірину Фролову
  • Померла від поранення молода захисниця України Ірина Фролова. Військова захищала рідну землю на Сході та Київщині.

Народилася 5 квітня 2000 року у місті Ірпінь Київської області. Все дитинство юної дівчинки пройшло в селі Шура-Бондурівська, оскільки вона відвідувала місцеву початкову школу. Середню загальну освіту здобула на Київщині після переїзду родини.

Після закінчення школи навчалася в професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Здобувши повноліття, пішла на військову службу за контрактом в лави ЗСУ.

Проходила службу солдатом в 72-й окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців на посаді оператора-навідника. Уже на службі вступила до Білоцерківського інституту економіки та управління, і здобувала спеціальність психолога.

Відео дня

Ірина до повномасштабного вторгнення виконувала бойові завдання на Сході України в Донецькій та Луганській областях, була учасницею бойових дій.

24 лютого 2022 року захисниця отримала важке вогнепальне поранення на Київщині, і протягом усього часу боролася за життя. 2 червня її серце зупинилося у Гайсинській лікарні, і тепер їй назавжди 23…

— Вона була доброю і уважною онучкою, зразковою донечкою для своїх батьків та люблячою сестричкою для свого молодшого братика. Ірочка вже ніколи не стане нареченою, не одягне весільного вбрання, не відчує радість материнства та не відчує тепла родинного домашнього вогнища, бо була благословенна Богом захищати український народ, — розповідають у Гайсинській громаді.

В останню путь молоду військову провели на Гайсинщині.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Захисниці! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Штурмовик із Вінниці Дмитро Продан: «Подобається бити ворога під Бахмутом»

Наші оборонці приземлили ворожий ударний вертоліт та збили 12 крилатих ракет

Жінкам, які постраждали в ДТП у Вороновиці, потрібна ваша допомога

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Галина Ващук

    🇺🇦💛💙🙏🙏🙏😢😢😢🕯
  • петровичандрій корчинський

    гарненька.проти непотреба росіі була.
  • петровичандрій корчинський

    гарненька.проти непотреба росіі була.
  • петровичандрій корчинський

    а скільки в лікарні промучили ? \\ в полон живими не брати рос заробітчан

keyboard_arrow_up