Жінкам, які постраждали в ДТП у Вороновиці, потрібна ваша допомога

Жінкам, які постраждали в ДТП у Вороновиці, потрібна ваша допомога
Ці дві жінки потстраждали в ДТП, яке сталося у Вороновиці
  • Автопригода сталась 12 червня у смт Вороновиця Вінницького району.
  • В результаті ДТП один загиблий, п’ятеро людей травмовані. Серед них дві жінки і двоє дітей.
  • Їм потрібна допомога — лікування і реабілітація потребує великих грошей.

Відбулося зіткнення двох автівок, і постраждали дві родини. Хто правий, хто винен — буде вирішувати поліція. Ми можемо лише допомогти пасажирам обох авто, які зараз знаходяться в лікарні. Мова про двох жінок. Одна Тетяна, якій 52 роки. Друга Анастасія — її 32, в автівці вона була з двома малими дітьми.

За словами чоловіка Анастасії, Євгена, старший хлопчик в аварії майже не постраждав. В малого забій руки і він вдома. А з меншою, батько зараз знаходиться в лікарні.

— В доньки ніжка зламана, струс головного мозку, легені пошкодженні, — розповідає Євген. — А дружина дуже важка, зараз в реанімації. Вона спочатку була в свідомості, потім її ставало гірше. Але вчора зробили операцію, і на сьогодні в дружини стан важкий, але стабільний.

Відео дня

В групі Вороновицька ОТГ родичі родини, просять допомогти з лікуванням Анастасії і її дітей. Тому оголосили збір коштів.

Оновлено 17 червня о 14.00

Редакція «20 хвилин» дізналася, що сьогодні вранці серце Анастасії зупинилося. Як розповів її чоловік, після операції жінка була стабільна, але сьогодні зранку вона померла. Співчуваємо рідним і близьким...

На сторінці Вороновиця ONline збирають кошти для Тетяни, яка теж у важкому стані і знаходиться в реанімації.

— Мама вже прийшла до тями, але стан важкий, і до неї не пускають, — розповідає донька постраждалої жінки Анна. — Ми лише кожен день приходимо, до нас виходить лікар з новим списком того, що необхідно купити. А ще лікарі розповiдають, який стан здоров’я на тепер.

За словами доньки, в Тетяни черепно-мозкова травма, була пошкоджена печінка (її зшивали), була також розірвана селезінка, зламане стегно, і є підозра на перелом трьох ребер.

Жінці потрібне тривале лікування і реабілітація. Тому донька звертається до небайдужих по допомогу.

  • 5168745193247225
  • Картка на ім’я доньки постраждалої Артемчук Ганна Ігорівна

Нагадаємо: Зіткнення автомобілів відбулось після виїзду 62-річного водія «ВАЗа», жителя Вороновиці, з другорядної дороги на головну, де рухався автомобіль BMW під керування 24-річного жителя Тульчинського району.

— Внаслідок аварії водій «ВАЗа» загинув на місці події, водій BMW потрапив до лікарні, — зазначають у повідомленні поліції. — Також до медичних закладів госпіталізовані четверо пасажирів автомобіля «ВАЗ»: дві жінки віком 52 та 32 роки, 12-річний хлопчик та 2-річна дівчинка.

 

Читайте також:

«Скільки ще людей має загинути, щоб нас почули?». У Вороновиці буде пост патрульної поліції

На маршрут через Зодчих повернули два автобуси

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Валентин Трапля

    Сколько себя помню, в той Вороновице то светофор ставят, то разметку/знаки меняют/оптимизируют, а люди до сих пор страдают и погибают...

    Тыдыш reply Валентин Трапля

    Тому, що права купив а їздити ні

keyboard_arrow_up