«Навіщо муляти очі поліції» Вінничани про заборону продажу алкоголю вночі

«Навіщо муляти очі поліції» Вінничани про заборону продажу алкоголю вночі

Через зростання кількості п’яних водіїв та злочинів скоєних «під мухою» у міській раді готують проект рішення про заборону продажу алкоголю в магазинах та супермаркетах з 23.00 до 7.00. Запитали вінничан, як вони ставляться до такої ініціативи. А як вважаєте ви? Свої варіанти залишайте у коментарях.

Микола (90), пенсіонер:

- Вважаю, що для цього достатньо і білого дня. Навіщо вночі ходити муляти очі поліції, для того, щоб стати дурним. Я особисто не вживаю алкоголь років 60 і жодного разу не пошкодував про це. Не потрібно воно. Краще бути здоровим.

 

Відео дня

Валентина (64), пенсіонерка:

- Хто хоче, той може купити раніше, а хто не встиг, той обійдеться. Я алкоголь вживаю дуже рідко, лише на свята. Уночі жодного раза не купувала. Але вважаю, що заборона тут не допоможе. Хто пив, той і далі буде пити.

 

Ольга (28), менеджер:

- Напевно позитивно, точно сказати не можу. Навряд чи вінничани від цього стануть менше пити. Просто будуть купувати все раніше. Я от, наприклад, вночі ніколи не купувала, завжди планували все раніше. Пью лише у свята.

 

Валерій (19), спортсмен:

- Алкоголь не вживаю, бо займаюсь спортом. Те, чи будуть люди пити менше, залежить не від заборон, а від самих людей. Напевно, як вони купували, так і будуть купувати, просто знаходитимуть якісь інші варіанти.

 

Вадим (33), підприємець:

- Мені подобається така ініціатива. Сам я алкоголь не вживаю, але можливо люди стануть менше пити. Алкоголь, він же такий, тягне на пригоди. А вночі, які пригоди? Нехай люди краще в цей час сплять і не заважають іншим.

 

Тетяна (39), декретна відпустка:

- Усім забороняти немає сенсу, бо в людей бувають різні випадки в житті. Буває, що людям в ресторані чогось не вистачило. Напевне, краще було б застосувати вікові обмеження. Наприклад, до 21 року не продавати.

 

Читайте також:
Заборонити нічний продаж алкоголю хочуть у Вінниці: причини та наслідки

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Oleksandr Stoliarov

    Подякуйте!
    Ініціатори змін до законів, які з 25 квітня 2018 року дали право ОМС, встановлювати обмеження з продажу.
    Васюник Ігор Васильович (Народний фронт)
    Ледовських Олена Володимирівна (Народний фронт)
    Бойко Олена Петрівна (Народний фронт)
    Корчик Віталій Андрійович (Народний фронт)
    Єфімов Максим Вікторович (Блок Петра Порошенка)
  • Олексій

    Постраждають бомжі, які чекушку не зможуть у забігайлівці розпити. У них і так машини немає, толку від цього закону аж 0.

    Вася reply Олексій

    Ну, алкаши-то найдут свою чекушку.

    Будет ночная продажа самогона. Активизируются тётки по продаже семечек и ещё чего-то непонятного и ненужного. )))

    Помните анекдот - идут рабочие с плакатами, и внчка декабриста спрашивает:

    - Чего вы хотите?

    - Чтобы не было богатых.

    - А мой дед хотел, чтобы не было бедных.

    Хотите ночью не продавать алкоголь? Или хотите, чтобы народ не пил ночью? Или чтобы пили меньше? Или уменьшить происшествия по пьяни?

    Одессит бы сказал "Это четыре больших разницы"

    Олексій reply Вася

    Більше пальоного самогону — більше отруєнь, більше «бєлочок», більше медикам роботи. Не знаю, дуже сумнівне "покращення".

    Вася reply Олексій

    Боротьба має бути в пичеством, а не з алкоголем.

    Уявим дві крайності.

    1. Алгоголь повністю заборонили. Що маємо? Самогони, наркотики, бутлегери (ті, що возять контрабанду).

    2. Перемогли пиячество... То яка вже справа до алкоголю? Нехай продають, яккщо ніхто не п'є.

    Але забороняти простіше аніж щось думати
  • Игорь

    Через зростання кількості п’яних водіїв та злочинів скоєних «під мухою» у міській раді...



    По логике міської ради, едет человек ночью на машине, зашёл в супермаркет, увидел алкоголь , купил, около кассы прямо употребил , сел в машину и как ни в чём не бывало, поехал дальше ментов дразнить. Как то так в міській раді этот процесс представляют. Сколько можно наступать на те же грабли, они только запрещать умеют, ничего нового...

    З.А.Глядач reply Игорь

    А навіщо щось "нове"? Забороняти найпростіше. Ніяких грошових вкладень не потребує,а відзвітувати про "зроблене" можна.
  • Daily

    есть категория элитной  алкашни котороя бухает с утра и  до утра и ездит бухой и им всё равно бо денег много а те с кем собрались бороться будут также бухать бо активируется  самогоноварение левый спирт  оно в принципе не и прекращалось.

    Олексій reply Daily

    Краще б ловили водіїв, що вживають всякі препарати. Реклами на парканах море, купити через всякі телеграми стало просто...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up