На війні загинув 19-річний вболівальник вінницької «Ниви» Олег Смірнов

На війні загинув 19-річний вболівальник вінницької «Ниви» Олег Смірнов
  • Олег Смірнов у свої 19 не стояв осторонь подій в Україні. Молодий боєць взяв до рук зброю та пішов захищати країну. Поліг у бою 14 липня...

В мережі розповіли про Олега Смірнова. Зазначають, що «Кекс» прийшов до війська з дитячим розгубленим поглядом, але з наполегливим та вольовим бажанням стати воїном.

— Виснажливі тренування та важка робота зробили з нього спритного та завзятого розвідника. Завжди веселий та бадьорий, усміхнений та готовий до викликів, Олег освоював не лише тактику бою, а й принципи роботи різноманітного озброєння. Нерідко міг дати доречну пораду старшим та досвідченішим бійцям, — цитуємо пост. — Перед ним стояло ще так багато викликів, але його слова про те, що він піде від нас коли «йтиме сірий дощ» виявилися пророчим. Під дощем та артилерійськими ударами, під свист куль та підступність ворожих мін, Олег пішов від нас, але душею лишається в строю.

Олег був вболівальником вінницької «Ниви». На сторінці ультрас написали: «Загинув молодий та дуже активний представник нашого руху».

Відео дня

— Брате ти завжди залишишся в наших серцях в наших спогадах в наших найкращих спогадах ти будеш прикладом для багатьох, — написав товариш воїна Андрій. — М’яких хмаринок тобі брате твоя війна скінчилась спочивай з богом…

Люди пишуть багато хороших слів про вінничанина. Серед бачимо й цей коментар: «Вічно молодий, герой та кращий друг».

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (47)
  • Людмила Корольчук

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТОБІ ГЕРОЮ УКРАЇНИ
  • Ірина Юра

    Вічна Пам'ять і Вічна Слава Герою!

    Втрата для нас усіх! Біль словами не передадати..

    Герої в наших серцях !
  • Тамара Макальондра

    Вічна пам'ять Герою. Царство небесне. Співчуття рідним.
  • Марія Скоробагата

    Вічна Пам'ять герою.

keyboard_arrow_up