На війні загинуло двоє військових з Бершадської громади

На війні загинуло двоє військових з Бершадської громади
  • Під Бахмутом загинув Дмитро Тупиця. Життя Сергія Макарова обірвалося в госпіталі.

Сумні звістки повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган.

Житель села Велика Киріївка — Сергій Макаров, 1974 року народження після важкого поранення протягом кількох місяців боровся за життя. 21 березня серце його зупинилося.

Житель села Лісниче — Дмитро Тупиця, 1983 року народження загинув 20 березня в результаті вогневого зіткнення з противником у Бахмут.

Відео дня

«Війна забрала життя ще двох наших Героїв, жителів нашої громади,— цитуємо повідомлення. — Вони були готові віддати і віддали своє життя, щоб зберегти нашу свободу, нашу країну і нашу душу. Це більше, ніж тільки загибель військових. Це загибель життя, яке мало ще багато років перед собою. Життя, яке могло бути повним надії, мрій та досягнень. Життя, яке тепер не стане здійсненням».

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (86)
  • Светлана Николаевна Кузнецова

    Вічна пам'ять 🙏
  • Галя Бондар

    Вічна пам'ять Героям.
  • Клавдия Лазоренко

    Вічна пам'ять царство небесне
  • Галина Набок

    Царство Небесне та Вічна Світла Пам'ять ГЕРОЯМ України. Низько схиляємо голови перед Вашим героїзмом. Щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up