«На щиті» повертається додому Олександр Огороднік, який вісім місяців вважався безвісти зниклим

«На щиті» повертається додому Олександр Огороднік, який вісім місяців вважався безвісти зниклим
  • На війні загинув молодший сержант Олександр Огороднік з Вінниччини.
  • Кілька безкінечно довгих місяців рідні воїна жили надією та розшукували його.
  • На жаль, дива не сталося...

Вже десятий рік Україна кров'ю виборює свою державність і цілісність. У кривавих боях із окупантами народжуються нові Герої — люди, які сьогодні творять історію своїми вчинками. Але поряд з безмежною гордістю за нашу країну та людей, ми постійно відчуваємо нестерпний біль втрат. Вже тисячі душ відлетіли у вічність, щоб ми могли вільно жити на своїй землі.

Під час виконання бойового завдання 26 липня 2023 року в Запорізькій області загинув наш земляк, молодший сержант Олександр Огороднік, 1999 року народження, житель села Терешки.

Вісім місяців тривали пошуки бійця. Його рідні до останнього вірили, що Олександр живий. Однак, на превеликий жаль, дива не сталося…

Відео дня

Олександру було лише 24 роки… Він вірив у Перемогу, виборював її і загинув заради неї, залишивши по собі безумовний біль і вічну славу.

— Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Захисника. Це гірка втрата та нестерпний біль. Нехай милосердний Господь дарує вам силу та мужність у цей скорботний час. Вся громада сумує разом з вами…— пишуть на сторінці Барської міської ради.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять! 

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (124)
  • Галина Линник

    🙏🙏🙏
  • Тетяна Шапельська

    Вічна світла пам'ять! Царство Небесне воїну Олександру! Земний уклін і слава Герою України! Спочивай з Богом дорога наша золота дитина, мужній Захисник рідної землі, наш Цвіт в світлих райських обителях!
    Сердечні співчуття родині!
    🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
    Плаче душа за кожним загиблим,а особливо за такими юними дітьми...
  • Валентина Кочеткова

    Щирі співчуття рідним.Вічна пам'ять герою
  • Оксана Дубина

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up