На Донеччині останній бій прийняв молодий воїн з Барської громади

На Донеччині останній бій прийняв молодий воїн з Барської громади
  • Захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявивши стійкість та мужність в боях за Батьківщину загинув військовий Богдан Мартинюк. Герою було 22 роки.

Богдан — житель села Біличин. Своє молоде життя 22-річний Захисник віддав за мирне чисте небо, за вільне майбутнє своєї України, за кожного з нас. Свій останній в житті бій мужній Воїн прийняв 5 жовтня в Донецькій області.

«Богдан — справжній Герой, що загинув зі зброєю в руках, до останнього подиху захищаючи свої рідні землі. Герої не вмирають. Вони просто перестають бути поруч. Відлітають… Тихенько і не попрощавшись. Стають зірками в небі. Нашими янголами-охоронцями», — передає Барська громада.

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Трьом військовим з Вінниччини просять присвоїти посмертно звання Героїв України

Росія обстріляла Вінниччину «Шахедами»: працювало ППО, є влучання біля Калинівки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (141)
  • Алена Феськова

    Це як треба було промити мозги
  • Елена Тимощук

    Вічна пам'ять Герою 😪
  • Андрій Людва

    Спочивай з Богом наш Герой.
  • Natalia Humeniuk

    Вічна память

keyboard_arrow_up