«Мама була проти кар'єри в медіа». Про своє вінницьке минуле розповів телепродюсер Володимир Завадюк

«Мама була проти кар'єри в медіа». Про своє вінницьке минуле розповів телепродюсер Володимир Завадюк
  • Продюсер «Танців з зірками» та «Голосу країни» Володимир Завадюк розповів про своє вінницьке коріння.
  • Також поділився особливості зіркової кухні на загальнонаціональному ТБ.

Володимир Завадюк починав свою медіа кар'єру на вінницьких телеканалах. З 2014 року працює в 1+1 media на посаді керівника департаменту Big Entertainment Shows 1+1. Уже 7-й рік поспіль Володимир створює найпопулярніші шоу на українському телебаченні — «Голос країни», «Голос. Діти», «Танці зірками», «Маскарад».

Адаптації всесвітньо відомих форматів командою Big Entertainmяent Shows для телеканалу 1+1 були неодноразово визнані одними з найкращих. Проекти, створені під керівництвом вінничанина, неодноразово відзначені найпрестижнішою вітчизняною премією «Телетріумф».

Крім цього, Володимир Завадюк — переможець у номінації року» за версією журналу Viva.

Відео дня
Володимир Завадюк з ведучими «Голос. Діти» Катериною Осадчою та Юрієм Горбуновим

Нещодавно Володимир Завадюк розповів про себе і своє вінницьке минуле. Завадюк приховує свої заробітки і особисте життя, хоч каже, що зараз дуже закоханий. Але відомо, що він навчався у Вінниці.

Мати Завадюка зараз працює лікарем-урологом в одній із вінницьких лікарень, дядько Володимир Шамрай — директор Подільського регіонального центру онкології.

Вова Завадюк з мамою

За словами продюсера, мати була проти того, щоб син будував кар'єру в медіа, а продовжив лікарську династію. Володимир навіть пробував навчатися у Вінницькому університеті, але мрія про телебачення перемогла.

— Вова Завадюк — недовчений медик, — розповідав віне раніше в інтервю. — Вчився-вчився у медуніверситеті і покинув на третьому курсі. Заради, між іншим, журналістики. Тоді був величезний скандал. Маю родину дуже відомих у Вінниці медиків, навіть таку собі династію. Дідусь у мене був просто геніальним лікарем, дуже впливовим, я рідко про це зараз говорю. Тому що в моїй родині і досі не надто позитивно ставляться до журналістики. Близькі змирилися, але осад, як кажуть, лишився. А взагалі у журналістиці з років 16-ти. Спочатку була журналістика дитяча — газетна («Молодіжна газета»), потім журналістика порівняно доросла — телевізійна. Лише у Вінниці я змінив три канали, такий я — у постійному русі. Мені потрібні зміни, щоби жити! 

Володимир Завадюк до переїзду в столицю

Також відомо, що раніше Завадюк носив прізвище батька, але потім змінив його, узявши прізвище свого діда по матері, адже той замінив йому батька.

— Якщо говорити про маму з татом — це історія неймовірного кохання, але вони не жили разом, — поділився вінничанин. — Папа помер понад дев'ять років тому, і тільки зараз я почав відновлювати спілкування з моїм зведеним братом, із частиною родини. Моє перше прізвище по батькові, про це мало хто знає, але ті, хто зі мною навчався у школі, знають — Рябошапка. Я замінив його на прізвище дідуся, тому що для моєї родини було важливо, щоб я продовжив рід Завадюків.

Продюсер популярних шоу «Танці зірками» та «Голосу країни» Володимир Завадюк також розповів про зірок, з якими у нього було найбільше конфліктів. 

З Тіною Кароль

— Це Наташа Могилевська, яку я дуже люблю, і Тіна Кароль, яку я також дуже люблю, — сказав зірковий продюсер. — Багато людей хотіли б, щоб я її не любив або вона не любила мене, але це не так.

Володимир Завадюк також зауважив, що у праці з зірками його дратує егоїзм. 

— Дуже часто, коли у проекті, наприклад, на «Танцях», у нас буває так, що на майданчику близько 40 зірок і починається боротьба характерів, думок, ідей. Хтось хоче вийти раніше, хтось — пізніше, хтось не хоче виходити в цій сукні, бо хтось уже в схожій сукні. Дуже часто українські зірки ставлять себе вище будь-якої іншої мети: глобальної мети проекту, загального результату. Того, щоб надихати мільйони людей.Їх не цікавить, що їхня фраза, кинута миттєво, може накласти відбиток на людей, для яких цей проект — усе життя. Вони не гадають, що буде після них.

Керівник Big Entertainment Shows Володимир Завадюк зізнався, чим здивує новий сезон шоу «Голосу країни» — в 12 сезоні буде п'ятий тренер. 

Фото з інстаграму Володимира Завадюка

 

Читайте також:

Свято під дощем. У Вінниці закрили головну ялинку, атракціони ще працюватимуть

П'ять смачних страв. Відомі вінничани діляться фірмовими рецептами до Різдва

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up