Люди, ви чудові! Зібрали дописи вінничан та про вінничан, які додають віри в перемогу

Люди, ви чудові! Зібрали дописи вінничан та про вінничан, які додають віри в перемогу
  • В цей складний час, коли наші захисники воюють з окупантами, усі, хто в тилу, намагаємося триматися і хоч чимось допомагати. 
  • Гордимося військовими, що боронять нас. Правоохоронцями, які затримують диверсантів. Добровольцями, що пішли в тероборону! 
  • І вдячні тим людям, які організували їжу для груп патрулювання чи прихисток для переселенців з інших регіонів.

Також спасибі людям, котрі мають наснагу і силу, аби писати такі дописи у фейсбуці, які додають іншим віри в перемогу над ворогом. Саме такі публікації, що допомагають психологічно і додають сил усім нам, редакція 20minut.ua вирішила зібрали у цю публікацію.

Тут є дописи, можливо, невідомих вам людей. Або ж тих, кого добре знаєте і постійно читаєте. Гортайте з задоволенням! Віримо в Україну! І йдемо разом до перемоги!  

Поліція Вінниччини написала пост: Люди, ви чудові!

Ми дякуємо вам за кожне ваше повідомлення, за кожен дзвінок на лінію 102. За те, що повідомляєте про підозрілих осіб та автомобілі.

Завдяки вам ми знищуємо мітки російських окупантів на дорогах, будинках, деревах і т.д. Завдяки вам затримуємо диверсантів. Продовжуємо в тому ж дусі!

Про підозрілі мітки та пересування ворога можна повідомляти також в чат-бот в Telegram, який створила поліція: @ukraine_avanger_bot. Важливо: фото необхідно робити через чат-бот і додавати геомітку.

Дякуємо, що підтримуєте нас. Дякуємо за продукти харчування і теплі речі, які ви нам привозите. Ми це дуже цінуєм

Патрульна поліція Вінницької області цілодобово вас захищає, будьте певні. Патрульні 24/7 обслуговують виклики, охороняють мости, прочісують місто, перевіряють кожен закуток.

Ми з вами! Ми сильні! Ми справимось! Головне зараз — бути організованими і зберігати спокій.

Прорвемось! Бо ми на своїй землі!

Слава Україні!

 

Читайте також:

Друга ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Перша ніч війни: про найголовніше у Вінниці та в Україні (ХРОНІКА)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up