«Козак, який любив свою сім'ю та Україну». Загинув військовий Володимир Гаврилюк

«Козак, який любив свою сім'ю та Україну». Загинув військовий Володимир Гаврилюк
  • Захищаючи Україну загинув Володимир Гаврилюк з Вінниччини. Чоловік з перших днів повномаcштабного вторгнення пішов на фронт.
  • Володимир був справжнім патріотом, хорошою людиною, люблячим чоловіком та батьком.

«Мій коханий Наш герой. Наш захисник. Ти з першого дня пішов боронити нашу землю. Не уявляю життя без тебе, — написала у фейсбук Юлія Гаврилюк, дружина загиблого. — Таких, як ти, просто більше нема. Спочивай з миром, ти багато встиг зробити в житті, крім як почати радіти нашим добуткам...нарешті ти отримав спокій».

Згодом Юлія додала ще один допис: «За день до.... Володимир Гаврилюк ти так мріяв на Різдво запалити багаття у змурованому тобою каміні, зібрати всю сім'ю в цій залі, яку ми разом будували.... Твоє крісло гойдалка чекало тебе...Ми підготувались з донечкою всупереч передчуттям...а ти приїдеш, збереш гостей, але без багаття і радощів».

Відео дня

Володимира знало багато людей. Мережа рясніє словами подяки Герою та співчуття родині.

Марія Мудра пише: «Так, ми всі боїмося втрат… Ще більше — втрат серед нашого оточення, але це, на жаль, стається…Ми втратили на війні справжнього козака, щиру людину, патріота не на словах, того, хто ніколи не стояв осторонь…Не вкладається в голові…слів бракує…Володя був щирим, розумним, змістовним, справжнім…Осиротіла родина. Дружина Юля Гаврилюк і двоє діток. Країна втратила одного з найкращих, найвідданіших своїх синів».

Маргарита Сорочинська: «Для мене він завжди буде усміхненим козаком, який щиро любив свою сім'ю та Україну. Герої не помирають, а будуть вічно жити у наших серцях».

Зоряна Ткаченко: «Холодним потом покрилася, прочитавши сумну звістку про смерть коханого, моєї гарної знайомої Юлі Гаврилюк, яка з перших днів волонтерить і допомагає нашим захисникам мати смачні обіди, сніданки та вечері не покладаючи рук, а її коханий чоловік, з перших днів був на війні».

Тетяна Плахотнюк: «Клята війна забрала життя ще одного справжнього патріота. Вова Гаврилюк був дуже гарною людиною, я безмежно його поважала. За його погляди на життя, за його щирість, скромність, за відданість своїй країні, за простоту і безпонтовість, за добре серце, за те, що він не соромився проявляти свою індивідуальність і відстоювати власну позицію. Багато хорошого можна ще про нього сказати. Я усвідомлюю, що він віддав своє життя за мене, за вас, за Україну. І це просто безцінно. Найщиріші співчуття дружині Вови і всім його рідним. Це невимовна втрата. На жаль, війна забирає найкращих. Ми знімали це відео в квітні 2018, тоді Вова ще працював у патрульній поліції. Я хочу залишити його тут, щоб кожен, хто знав Володимира Гаврилюка, зміг ще раз на нього подивитись».

Владимир Черкас: «Ще одна сумна звістка для Вінниччини... У війні з росією загинув Володимир Гаврилюк. Вперше познайомились із ним під час відбору перших вінницьких патрульних поліцейських. Потім, час від часу, зустрічались під час спільних рейдів, іноді просто як пересічні вінниччани. Порядний, справедливий, справжній поліцейський, взірець для наслідування. Таким як Володимир важко виживати у «системі» і чомусь завжди здавалось, що він не витримає і залишить її. Так і сталось. Після звільнення з патрульки працював за кордоном, але з перших днів повномасштабного вторгнення повернувся в Україну, поповнив лави ЗСУ і постав проти ворога! Міг цього не робити, але на 100% був Патріотом нашої країни, прагнув змін, вірив у її світле майбутнє, тому бився з терористами до останнього...Фізично Володимира більше не має із нами, але в наших серцях він залишатиметься Героєм»!

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (138)
  • Варвара Беспалько

    Щирі співчуття  рідним
  • Ольга Паламарчук

    Вічна Память. Щирі співчуття родині.
  • Valentina Postolaki

    Вiчна память ГЕРОЮ
  • Валентина Дем'янюк

    Вічна пам'ять герою!

keyboard_arrow_up